Filmul lui Tănase, “The Lord Dodel”, cea mai tare parodie a acestui an

image
Intrările la sacrificiu şi cele la limita integrităţii corporale, preferatele lui Dodel

Anul acesta pe 1 decembrie românii vor avea un nou motiv de sărbătoare. De Ziua Naţională a României va avea loc şi premiera documentarului "The Lord Dodel", un film emoţionant despre cariera unui mega-star. Cei de la Troll Football România au realizat capodopera ce va face orice român să fie mândru de originile sale şi pe cei care l-am văzut vrăjind balonul rotund, fericiţi că am fost contemporani cu "The Lord Dodel". Textul şi clipul de mai jos sunt un pamflet şi trebuiesc tratate ca atare.

Filmul începe cu vocea lui Gică Hagi pe fundal şi vorbele de duh ale "Regelui", vorbe după care "The Lord Dodel" şi-a ghidat cariera. "Diferenţa o face omul care e motivat. În fiecare ce-am făcut ieri, nu mai e valabil astăzi. O iau de la zero! Demonstrez că iarăşi cel mai bun", a spus cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.

image
Cristi Tănase, la decernarea Balonului de Aur (doar s-a pozat, votul a fost măsluit)

În clip mai sunt prezentate şi mărturii emoţionante ale unor fotbalişti precum Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi, oameni care potrivit propriilor declaraţii au fost influenţaţi în carieră de modul exemplar în care fotbalistul Cristi Tănase se pregătea pentru meciuri, ştia să-şi gestioneze viaţa extrasportivă şi se prezenta în teren.

image
Messi a plâns când Tănase nu a dorit să de-a mână cu el

Marele Jose Mourinho îl caracterizează cel mai bine pe "The Lord Dodel": "Este un jucător fabulos, în mod normal tipul acesta de jucător poate face diferenţa, în meciurile importante".

Cel mai emoţionat la interviuri a fost de departe argentinianul Barcelonei, Lionel Messi. Trista copilărie a starului este binecunoscută de către microbişti şi perseverenţa cu care şi-a urmat visul este de lăudat. Ce nu ştiaţi e că această ambiţie a luat naştere în copilăria argentinianului după un episod în care "The Lord Dodel" nu a vrut să de-a mâna cu micuţul Leo. Cu greu îţi stăpâneşte şi acum lacrimile când îşi aduce aminte de acel episod.

image
Messi a plâns când Tănase nu a dorit să de-a mână cu elFoto Troll Football România

Trailerul-pamflet al lui Cristi Tănase

Sursă Troll Football România

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
harry charles jpg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Strazi deschise - strada pietonala - circulatie inchisa FOTO Inquam / George Călin
Afis Festivalul Statuilor Vivante jpg
image
image
image
image
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg