Imagini îngrozitoare cu Cristi Tănase! Fostul stelist, căzut în fața ușii, cu dinții sparți. VIDEO

Ultima actualizare:

La vârsta de 36 de ani, Cristi Tănase, fostul star al FCSB și de trei ori campion al României, se găsește într-un vârtej șocant al vieții sale. Cu o carieră internațională de 40 de meciuri pentru echipa națională a României, Tănase devine imaginea declinului său, iar evenimentele dureroase se succed în destinul său cu o forță tulburătoare.

Cristi Tănase a fost surprins în ipostaze șocante / foto: arhiva
Cristi Tănase a fost surprins în ipostaze șocante / foto: arhiva

Această traiectorie descendentă a început la finalul anului precedent, mai exact pe 27 decembrie, când Tănase a fost oprit de poliție pentru conducere sub influența drogurilor în Pitești.

Cocaina a fost substanța în cauză, așa cum a dezvăluit ProSport în exclusivitate la acea vreme. În mai puțin de două luni, un alt episod înfiorător a avut loc, amplificând tragedia sa personală.

Dodel a ajuns victima consumului de substanțe

ProSport a obținut imagini video șocante cu Cristi Tănase: acesta era surprins căzut pe preșul din fața unei uși de apartament, cu dinții sparti sau chiar lipsă, într-o scenă îngrozitoare. Picături de sânge erau răspândite în jurul său, iar el părea să fie într-o stare de confuzie și dezorientare vizibilă. Acest episod tragic contrastează puternic cu momentul în care Gigi Becali plătea o sumă uriașă, 1,8 milioane euro în 2009, pentru a-l transfera la FCSB de la FC Argeș.

Aceste umbre ale declinului său au început să se reverse în viața lui Cristi Tănase încă de când s-a mutat la București la vârsta de 22 de ani. Chiar și atunci, talentul său fotbalistic promițător a fost umbrit de alegerile sale personale și de influența partenerelor sale.

„Bomba Sexy” sau "Strâmba lui Dodel" au devenit subiecte de discuție mai importante decât performanțele sale pe terenul de fotbal, blocându-i astfel șansa unui transfer în străinătate.

A renunțat prematur la fotbal

Experiențele sale ulterioare în China și Turcia nu au făcut decât să pună un capăt prematur visului său de a juca fotbal în afara țării. În 2020, a ajuns să joace pentru Academica Clinceni, iar ultimul său sezon de carieră, 2021/2022, l-a petrecut la FC Argeș. Consumul de alcool a fost mereu o altă cauză a declinului său, conform relatărilor apropiaților săi.

Cristi Tănase a jucat în total 50 de meciuri pentru FCSB în competițiile europene, inclusiv în grupele Ligii Campionilor, reușind să marcheze 8 goluri și să ofere 6 pase decisive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net