Dieta secretă a lui Gigi Becali! Iată ce mănâncă zilnic patronul FSCB: „Am devenit lacom de...”

Gigi Becali este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România însă și unul dintre cei mai credincioși. De când a luat calea credinței, Latifundiarul din Pipera și-a schimbat radical viața, chiar și în termeni de dietă și sănătate. Știm bine că Patronul FCSB ține toate posturile însă puțini știu că are și o dietă specială. Iată ce mănâncă zilnic Gigi Becali!

Dieta lui Gigi Becali
Dieta lui Gigi Becali

Dieta lui Gigi Becali

Pe lângă rugăciune, Gigi Becali își începe diminețile cu un meniu delicios! Nu vă gândiți la mezeluri sau alte cărnuri scumpe, căci nu este cazul. Patronul se atinge foarte rar de carne și doar în cazul în care sacrifică el însuși animalul. În rest, în fiecare dimineață Gigi mănâncă brânza cea de toate zilele, acompaniată de ouă, de fazan sau de fazan, nu prea se atinge de cele de găină. Iată că afaceristului de 65 de ani îi merge bine cu această dietă, motiv pentru care se laudă cu o sănătate de fier, așa cum a povestit într-un interviu recent. 

 Iată ce mănâncă zilnic patronul FSCB

„Inima mea are putere de tinerețe, dar, dacă stau și mă concentrez la vârstă, nu îmi vine să cred, deci inima e puternică, tânără, dar trupul oricum, oricât ar fi inima de tânăra și puternică, el deja se mai înmoaie, mușchii. Eu cred că e de la mâncare, mănânc foarte sănătos, nu mănânc carne, dacă nu tai eu animalul, dacă nu tai eu vițelul, nu mănânc dacă nu tai oaia sau mielul și nu mănânc deloc mezeluri.

Dimineața mănânc doar ouă, de fazan, de prepeliță, nici măcar de găină nu mai mănânc, că au colesterolul mai mare, ouă și brânză, carne rar. Eu am fost lacom în viața mea. Și mi-a schimbat Dumnezeu patima de lăcomie și a băgat Dumnezeu patima mea în slujba lui Hristos. Acum am devenit lacom de Hristos. Pentru că am fost lacom în viață, acum sunt lacom de Hristos”, a declarat Gigi Becali, recent.

image
image
image
image
image
image
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image png
banner Vica Blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net