Tânărul care și-a ars de vie mătușa a făcut o mărturisire șocantă. Venise pregătit să o ucidă: „Era rea”

Ultima actualizare:

Alexandru Popa, bărbatul care și-a ucis cu cruzime mătușa în scara unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei și-a recunoscut fapta. Cu toate că a fost filmat de camera de supraveghere a scării când o atacă pe femeie, el a încercat zile la rând să îi convingă pe anchetatori că nu el este în imagini, ci un alt bărbat care îi seamănă. Până la urmă, Popa, care este fiul unui fost bodyguard al lui Gigi Becali, a recunoscut că și-a ucis mătușa. El a spus polițiștilor ce l-a detarminat să îi viața femeii, faptă pentru care acum riscă închisoare pe viață.

criminal sec 6 jpg

„Era rea”

Alexandru Popa, de 33 de ani, este fiul lui Marcel Popa, un fost bodyguard al lui Gigi Becali. Latifundiarul l-a concediat după ce acesta și-a părăsit nevasta și copilul.

Între Marcel Popa și sora lui, mătușa incendiată de Alexandru Popa, interveniseră disensiuni, o dată cu moartea tatălui lor. În urma bătrânului ar fi rămas un apartament pe care Alexandu Popa și-l dorea.

În fața polițiștilor acesta a povestit că a decis să-și ucidă mătușa, pe Liliana Popa, „pentru că era rea și îl amenința”, potrivit Gândul. După spusele lui, femeia închiriase apartamentul și nu voia să îl lase pe el să locuiască acolo.

În acea dimineață a venit la mătușa lui pentru o nouă discuție. Dar era pregătit și cu un bidon cu benzină, pe care era hotărât să îl folosească, dacă nu își convingea mătușa. Și exact asta s-a întâmplat. Bărbatul a lovit-o cu bestialitate, iar când femeia era la pământ a turnat benzină pe ea și i-a dat foc cu o brichetă.

Riscă închisoare pe viață

La audieri, nu a recunoscut nimic, până ieri când, Alexandru Popa, a mărturisit tot.

Inițial, criminalul a fost internat, sub pază, la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia”, după care a fost mutat în Arestul Central.

Alexandru Popa a fost pus sub acuzare pentru omor calificat prin cruzimi și omor cu premeditare, motiv pentru care riscă să fie condamnat la închisoare pe viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net