Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. A ajuns cu bolidul de lux în șanț. „El a fost vinovat. Un nemernic”

Ultima actualizare:

Gigi Becali a fost implicat, duminică, 12 noiembrie, într-un accident rutier care a avut loc în zona localității Dobroești. Acesta se afla la volanul unui Rolls-Royce și a încercat să evite un șofer care a intrat în depășire.

Gigi Becali a fost implicat într-un accident Foto: Facebook
Gigi Becali a fost implicat într-un accident Foto: Facebook

Cum s-a produs accidentul 

Evenimentul s-a produs duminică, 12 noiembrie. Șoferul a încercat să evite o altă mașină care venea de pe contrasens. Ulterior, Rolls-Royce-ul a ieșit de pe carosabil, iar oamenii legii au ajuns la fața locului după un apel inițiat de pe telefonul lui Gigi Becali.

Gigi Becali: "Eu eram la volan, nu Luțu"

Dacă inițial s-a scris că Ionuț Lulu se afla la volan, Gigi Becali a spus că nu este adevărat, el fiind șoferul în momentul când a avut loc accidentul. Finanțatorul de la FCSB a oferit o primă reacție.

„Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe Centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata", a declarat Gigi Becali, scrie RomâniaTV.net.

„Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el. Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină. Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta", a spus acesta la România TV.

Rolls-Royce-ul implicat în accident Foto: Facebook
Rolls-Royce-ul implicat în accident Foto: Facebook

Mașina lui Gigi Becali a mai fost implicată într-un accident

Pe 22 septembrie, mașina lui Gigi Becali a mai fost implicată într-un accident, în București. Atunci, o femeie a intrat în spatele bolidului condus de afaceristul din Pipera. Incidentul a fost surprins de mai mulți trecători, iar imaginile au ajuns imediat pe Internet. Se puteau observa mașinile implicate în tamponare, care se aflau la mijlocul unei intersecții din Capitală, în zona Gorjului.

Cât costă Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali

Patronul FCSB-ului a renunțat temporar la Maybach-ul cu care circula și în ultima vreme a apărut în fața reprezentanților presei într-o ”bestie” Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de 500.000 de euro. Mașina lui Gigi Becali are un motor V12 de 6,8 litri și 591 de cai putere. Bolidul prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net