Ce se află, de fapt, sub palatul de lux al lui Gigi Becali. A fost construit peste un tunel făcut pentru armată

Ultima actualizare:

Palatul magnific a lui Gigi Becali, situat în inima Capitalei, a devenit subiectul discuțiilor, nu doar pentru luxul și istoria sa, ci și pentru un secret intrigant care se ascunde sub imobilul impunător. Se pare că palatul finanțatorului echipei FCSB a fost construit peste un tunel care servea, pe vremuri, în scopuri militare.

Gigi Becali, în fața palatului său. Foto: arhiva.
Gigi Becali, în fața palatului său. Foto: arhiva.

Povestea secretă a tunelului

Înainte de a deveni reședința impresionantă a lui Gigi Becali, palatul era proprietatea familiei Manu și a fost achiziționată inițial de afaceristul Max Auschnitt, un apropiat al regelui Carol al II-lea. Legenda spune că în timpul acelei perioade s-ar fi construit un tunel secret sub locuință, dar destinația finală a acestuia rămâne un mister încă nerezolvat.

Destinații Posibile ale Tunelului

Dezvăluirile cu privire la direcția tunelului nu au fost confirmate oficial, dar există două variante care au fost menționate de sursele apropiate de proiect. Prima ipoteză sugerează că tunelul ar putea avea o legătură cu actualul sediu al Ministerului de Externe, în timp ce a doua variantă indică o posibilă conexiune cu curtea Partidului Democrat, fost sediu al Comitetului Central al PCR.

Verificări confirmate de către specialiști

Ion Varlam și Camil Roguski, arhitectul angajat de Gigi Becali, au adus informații la lumină, confirmând cele două variante posibile ale tunelului sub proprietatea finanțatorului FCSB. Aceștia au fost implicați în gestionarea casei începând cu anul 2006, oferind astfel credibilitate descoperirilor lor.

Istoria palatului, o bijuterie urbană

Situat pe Șoseaua Aviatorilor, palatul care a devenit casa lui Gigi Becali are o istorie fascinantă. Designul său, inspirat de Muzeul Rodin din Paris, îl face o prezență remarcabilă în peisajul urban.

O altă surpriză pe care finanțatorul FCSB a adus-o la lumină în curtea din spatele casei sale este o mică oază pastorală. Gigi Becali a investit generos în pasiunea sa din tinerețe, păstrând în prezent aproximativ zece oi pe un teren învecinat cu reședința sa luxoasă.

În concluzie, palatul lui Gigi Becali nu este doar o locuință impunătoare, ci și un loc care ascunde povești și secrete intrigante, de la trecutul său istoric la prezentul pastoral cu oi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net