#Exclusiv Click!

Fostul soț al Franciscăi, Bogdan Lățescu, urmează să devină tătic: „Iubita mea este însărcinată!”

10 iulie 2023 10:24   Vedete românești

Bogdan Lățescu, fostul soț al Franciscăi (28 de ani), este în culmea fericirii! Luptătorul MMA și-a găsit fericirea în brațele altei domnițe, dup divorț, de profesie ofițer de poliție. Relația lor a evoluat rapid și frumos având în vedere că cei doi așteaptă un bebeluș peste câteva luni.

Fostul soț al Franciscăi urmează să devină tătic

Bogdan Lățescu a divorțat la finalul anului trecut de Francisca după zece ani de iubire și patru ani de mariaj. După separare, cei doi și-au refăcut imediat viețile personale, iar acum sportivul este mai fericit ca niciodată, deoarece visul său de a deveni tătic s-a împlinit!

Contactat de Click!, Bogdan Lățescu ne-a dezvăluit că traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

„Da, este adevărat, o să devin tătic! Iubita mea este însărcinată! Acum suntem în vacanță, suntem pe o insulă, în Grecia, ne relaxăm. O să fie și nunta, normal, așa este firesc în viață. Nu știu când o să se întâmple. Până acum am lăsat totul să decurgă de la sine și a fost foarte bine, așa o să fie și cu nunta. O să vină de la sine, nu forțăm lucrurile.

Nu vreau să zic dacă o să fie fată sau băiat. Eu știu ce o să fie, dar sunt foarte superstițios. Au mai fost persoane care au vorbit înainte de a se naște bebelușul și lucrurile s-au schimbat cu două zile înainte. Așa că prefer să tac, să fiu discret. Iubita mea este la fel de discretă ca și mine, ea este de profesie ofițer de poliție”, a declarat Bogdan Lățescu pentru Click!

Click! spune

În momentul când s-a aflat de divorțul lor a ieșit la iveală și idilă amoroasă a Franciscăi cu TJ Miles. În acele momente, artista a negat totul, însă cu timpul, lucrurile s-au mai așezat între ei, recunoscând public că se iubește cu acesta și este mai fericită ca niciodată.

Mai multe