Fotografia cu fetița Danei Rogoz care a făcut înconjurul lumii. «Nu știm cum să reacționăm»

21 decembrie 2021 9:56   Vedete românești

Dana Rogoz trăiește o perioadă de grație alături de cei doi copii ai ei, Lia și Vlad. Micuța Lia nici n-a împlinit doi ani, dar deja topește inimile tuturor cu zâmbetul ei. Fotografiile cu ea primesc sute de mii de like-uri și sunt distribuite în lumea întreagă.

Dana Rogoz a dezvăluit că sunt depășiți, și ea, și soțul ei, de popularitatea de care se bucură micuța Lia la numai un an și șapte luni. Actrița a spus pe pagina personală de Facebook povestea unei fotografii anume cu fiica ei, care a ajuns la oameni din lumea întreagă și a declanșat un val uriaș de simpatie.

Este vorba despre o imagine de când Lia încă nu împlinise un an, dar avea deja un zâmbet cuceritor.

”Acum aproape 1 an am postat această fotografie cu Lia, pe care i-o facusem într-una dintre zilele liniștite de sărbători, petrecute acasă. Nu aveam nicio idee că urmează să facă turul lumii, din America și până în Vietnam. Sute de mii de like-uri și share-uri în doar câteva zile, în toate limbile pământului”, a scris Dana, mândră de fetița ei.

Dana Rogoz: ”Vom întelege pe parcurs cum să o ghidam în viață”

Ca urmare a succesului acestei imagini, Dana primește urări din toată lumea la fiecare aniversare a Liei.

”Azi (luni, n.r.) Lia împlinește 1 an și 7 luni. Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea. Un bărbat din Mexic mă roagă să o filmez, cadou de ziua soției sale. Ieri, o doamnă din Armenia îmi scria că vrea să ajungă în România pentru a o întâlni pe Lia, înainte de a naște, urmând ca fetiței ei să îi puna același nume”, a dezvăluit actrița.

Fără doar și poate, Dana este foarte încântată de reacția oamenilor la farmecul micuței Lia, dar în același timp își dă seama că aceasta este o sabie cu două tăișuri. ”Sincer, Radu și cu mine nici nu știm cum să reacționam. Probabil e un har al ei și vom întelege pe parcurs cum să o ghidam în viață, pentru a-i aduce fericire”, a adăugat Dana.

Mai multe