Fructul la care face alergie Andreea Mantea. Vedeta de televiziune a făcut o postare care a atras atenția internauților

29 mai 2024 7:04   Vedete românești

De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Mantea a câștigat aprecierea și dragostea celor care o urmăresc de ani de zile. Vedeta și-a creat o mare comunitate de fani pe care îi ține la curent cu diverse informații și activități zilnice. Astfel, așa am aflat recent faptul că Andreea este alergică la un fruct-vedetă al acestui sezon. 

Andreea Mantea a dat dovadă dintotdeauna de sinceritate și asumare. Frumoasa brunetă care își crește singură băiatul, David, rezultat din fosta relație cu Cristi Mitrea, reușește să facă față cu brio oricărei provocări din viața sa, indiferent de cât de grea sau ușoară ar fi. 

Andreea Mantea, alergică la cireșe 

Recent, vedeta TV a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu ea în livada de cireși. Andreea Mantea a notat în descrierea postării faptul că nu mai poate consuma cireșe, deoarece a dezvoltat o alergie. Într-o notă umoristică, vedeta a punctat faptul că multele cireșe pe care le-a mâncat au adus-o în această situație. 

  „Doar de poze, căci am devenit alergică la cireșe. Și, Doamne, câte mai mancam. Cred că de asta am și devenit alergică! Am mancat prea multe!” -  a transmis bruneta, pe Instagram.

Vedeta suferă de o boală autoimună 

Andreea Mantea a declarat în urmă cu ceva vreme faptul că a fost diagnosticată cu o boală imună. Afecțiunea de care suferă a necesitat multă medicamentație, pe care vedeta a decis să o întrerupă și să aleagă calea spirituală. 

„Cred în Divinitate. Am crezut că o să mă ajute și m-a ajutat. Am zis că n-ar fi corect să cer și ajutor și să iau și pastile în același timp. Am cerut ajutor și am oprit pastilele. Am zis că mă las în mâna Divinității. Lucru foarte înțelept, chiar dacă nu pare. Nu recomand asta nimănui! Eu așa am simțit și s-a stopat. Nu a dispărut, pentru că n-o să dispară niciodată o boală autoimună. Mă bucur că nu mai avansează, chiar dacă mai fac ceva greșit. Dar nu vreau să se ia nimeni după mine”, a declarat prezentatoarea TV, la Fresh by Unica.  

Mai multe