Andreea Mantea are cu ce se mândri! David îi seamănă leit. FOTO

Ultima actualizare:

Andreea Mantea, arhicunoscuta prezentatoare de televiziune, are cu ce se lădua! Și nu, nu este vorba despre carieră sau bani, ci despre cea mai importantă persoană din viața ei: David, fructul iubirii din relația pe care a avut-o cu sportivul Cristi Mitrea. Recent, frumoasa brunetă a postat noi fotografii cu fiul ei, care îi seamănă leit! 

Andreea și David Mantea / foto: social media
Andreea și David Mantea / foto: social media

În urmă cu aproape 9 ani, venea pe lume primul copil al vedetei. Cu toate că relația cu tatăl lui a fost doar o experiență plină de dezamăgiri, Andreea s-a focusat pe creșterea copilului și și-a asumat demn rolul de mamă singură. În prezent, David a devenit un adevărat sprijin pentru mama sa, cu care are o relație excepțională. 

Cât de mare a crescut David Mantea 

Andreea Mantea a topit inimile românilor încă de la începutul carierei sale. Vedeta, sinceră și dezinvoltă, așa cum s-a afișat public de la bun început, a reușit să își formeze o comunitate online, conexiunea cu fanii fiind indestructibilă. Recent, a împărtășit cu aceștia 2 fotografii în care apare alături de David, care a crescut văzând cu ochii. 

Fotografiile postate recent de vedetă / foto: Instagram
Fotografiile postate recent de vedetă / foto: Instagram

Cum își recompensează vedeta băiatul 

David este un copil exemplar: nu iese din cuvântul mamei sale și excelează la învățătură, lucru care îi aduce recompense. În trecut, Andreea declara că drept răsplată pentru faptul că este un copil ascultător, intenționa să îi îndeplinească dorința de a avea un telefon. 

„A fost ușor răcit și cu toatea astea, sărăcuțul, a vrut sa fie prezent la toate testările. Poate să îl dea și de acasă, poate să îl dea și în altă zi, dar el se duce acolo să își termine testarea pentru că, evident, știe că o să primească ceva dacă o să aibă note maxime.Cred că telefon. Ce vrea el. Obișnuiesc să îi îndeplinesc toate dorințele când vine vorba de un târg din acesta între noi. Dacă el face ceva, eu îi îndeplinesc lui o dorință. Merită, zic eu!”, a declarat Andreea Mantea, potrivit ciao.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net