Gabi Bădălău, într-un veșnic conflict cu fosta soție. Afaceristul lansează noi acuzații grave

23 august 2022 12:49   Vedete românești

Gabi Bădălău vine din nou cu acuzații la adresa fostei soții, Claudia Pătrășcanu, și susține că aceasta nu îi oferă posibilitatea de a pleca în vacanță cu cei doi băieți pe care îi au împreună.

Deși s-au separat în urmă cu trei ani, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu încă nu au reușit să divorțeze. O lungă perioadă de timp Gabi Bădălău a fost reținut în declarații, însă problemele pe care le are cu soția sa par să nu îi dea pace.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa foștilor socri 

Gabi Bădălău a declarat pe rețelele de socializare că ultimele 2 săptămâni din august sunt programate pentru vacanța pe care o are cu cei doi copii. Inițial, Claudia nu a fost de acord ca Gabi să petreacă această vacanță cu băieții

,,Ultimele două săptămâni din august e vacanța mea cu băieții...Cum a început teroarea personajului Claudia scandal... Inițial nu a vrut să-mi dea băieții pentru a-mi petrece cu ei aceasta vacanță... după ce am avut ceva de tras, poliție, Protecția Copilului, am reușit să iau băieții acasă pentru a ne petrece timpul împreună”, a declarat Gabi Bădălău pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu a încercat să-l împiedice pe Gabi Bădălău să plece în vacanță cu fiii

După ce s-a rezolvat problema prin intermediul autorităților, au intervenit alte discuții, care au devenit subiect de ceartă între Claudia și Gabi.

Vezi și: Claudia Pătrășcanu se teme pentru viața ei. A cerut ordin de restricție 

,,Nu a vrut să-mi dea procura notarială pentru a pleca în Turcia cu copiii în vacanță. După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială care suplinește procura, și am câștigat acest drept al meu de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanței. I s-a respins cererea de anulare...a făcut apel. A înștiințat poliția de frontieră pentru a lua măsuri să nu părăsesc țara cu băieții. Cu toate că am hotărâre judecătorească executorie în care se specifică dreptul de a părăsi țara... ea tot încearcă să strice vacanța copiilor”, a mai spus Gabi Bădălău.

Aceasta nu este singura problemă de care Gabi Bădălău a avut parte. Luna aceasta a declarat că fosta soție, Claudia Pătrășcanu, l-a acuzat că a consumat substanțe interzise și a trimis poliția după el.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Mai multe