Gabriel Cotabiță, probleme de sănătate, după ce a fost bolnav de Covid. De ce ar fi fost internat

14 ianuarie 2022 10:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriel Cotabiță a rămas cu sechele după ce a fost bolnav de Covid-19. El ar fi fost internat chiar de Crăciun din cauza unor noi probleme de sănătate.

Gabriel Cotabiță a reușit să treacă de pragul din ianuarie 2021, când s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a fost internat. El are însă sechele după boală. Deși s-a simțit bine o vreme, el ar fi fost internat din nou în octombrie. Nu se știu motivele pentru care ar fi ajuns din nou la spital atunci, ci doar că i-ar fi fost atât de rău că nu s-ar fi putut ține pe picioare.

 Conform cancan.ro, lucrurile s-ar fi complicat iar după o vacanță la Londra și, în urma unor analize, ar fi descoperit că ar avea probleme cu tiroida. Gabriel Cotabiță ar fi fost iar internat de Crăciun.

Din fericire, el s-ar simți bine acum și s-ar concentra pe viața profesională, cu un nou proiect pe rol.

Gabriel Cotabiță, infectat cu coronavirus în 2021

Gabriel Cotabiță s-a infectat cu noul coronavirus, în ianuarie 2021, deși s-a protejat de boală, respecând regulile impuse de autorități. El a fost internat, pentru a fi ținut sub observație, Din fericire, cântărețul a trecut cu bine și a ieșit repede din spital, iar soția lui, Alina, nu s-a infectat și ea.  

M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit să fiu ținut sub observație, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a declarat artistul, la momentul respectiv, pentru impact.ro.

Gabriel Cotabiță a stat în comă trei săptămâni în 2015

Artistul se afla în grupa de risc pentru infecția cu virusul Sars-CoV-2, având, de-a lungul timpului, mai multe probleme de sănătate ce i-au pus viața în pericol. În urmă cu apoarpe șapte ani, cântărețul a fost în comă profundă, șansele lui de supraviețuire fiind unele foarte mici.

După ce a suferit un grav atac cerebral în anul 2015, Gabriel Cotabiță a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare. A stat peste trei săptămâni în comă, însă și-a revenit, deși doctorii nu îi mai dădeau șanse.

Mai multe