Gabriela Cristea, mai sinceră ca niciodată! A vorbit fără nonșalanță despre „problema” kilogramelor în plus: „Omul bun trebuie să fie mult!”

3 noiembrie 2023 7:17   Vedete românești

Considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din industria românească, Gabriela Cristea a trecut prin mai multe evenimente în ultimii ani care și-au pus amprenta asupra felului în care arată. Mai concret, silueta ei s-a schimbat în ultima vreme, după ce a devenit mamă s-a ales și cu câteva kilograme în plus. 

Mereu transparentă cu urmăritorii ei, Gabriela Cristea a dat deseori dovadă de asumare, mai ales când a împărtășit cu publicul faptul că, cu greu a reușit să devină mamă. Tratamentele hormonale la care a fost supusă au produs un declic, astfel că frumoasei brunete îi este din ce în ce mai greu să-și țină sub control numărul de kilograme. 

Gabriela Cristea: „Nu mă simt bine fizic” 

Prezentă în podcastul lui Cătălin Măruță, prezentatoarea emisiunii „Mireasa” și-a pus sufletul pe tavă și a atins cele mai sensibile și mai delicate subiecte din viața ei, unele mai controversate decât altele. 

Ajunsă în punctul în care a dorit să vorbească despre kilogramele în plus cu care s-a ales după ce a devenit mamă, Gabriela Cristea a mărturisit că declicul s-a produs în momentul în care a început tratamentele hormonale pentru sarcină, iar după ce le-a adus pe lume pe Victoria și Iris, procesul de slăbire a devenit unul dificil pentru ea. 

„Cătălin Măruță: Mai devreme tot ai încercat să zici de treaba asta, că ai luat ceva kilograme în plus. 

Gabriela Cristea: Am luat, da, am luat, dar sunt ale mele. Măi, fii atent! Știi, eu am o vorbă, ca să închidem gura tuturor: omul bun trebuie să fie mult, mă...mult!

Cătălin Măruță: Când ai început să te îngrași? Dar eu te întreb asta pentru că tu ai spus că ai probleme cu kilogramele, dar nu se vede, adică nu arăți ca o persoană care are probleme cu kilogramele. 

Gabriela Cristea: Nu mă simt bine, asta este. Nu psihic sau...până la urmă știi cum e, că mai evoluezi, evoluează și corpul, n-ai ce să faci, asta e. Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare. 

Cătălin Măruță: Dar știi când s-a produs declicul? 

Gabriela Cristea: Da, în momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină. Până să am fetele, era foarte simplu pentru mine, dacă luam 1, 2, 3, 5 kg, mă reglam foarte repede, în 2 săptămâni eram ok. Acum nu mai pot, efectiv nu mai pot, nu mai pot să țin cură de slăbire. 

Cătălin Măruță: Ai momente în care ți-e ciudă pe chestia asta? 

Gabriela Cristea: Da, dar nu neapărat pe faptul că nu țin cură de slăbire, ci că nu pot să mă concentrez pe o chestie. Mi se pare că poate o las cumva pe ultimul plan și mi si pare important până la urmă și cum arăți, și aspectul fizic al unui om, dar eu cred că o femeie dacă se îngrijește și dacă e frumoasă, e frumoasă oricum”, a mărturisit Gabriela Cristea, în podcastul lui Măruță. 

Mai multe