#Exclusiv Click!

Georgică Cornu, adevărul despre despărțirea de noua iubită, Anuța! O mai vrea sau nu? „Noi nu am avut nici o relație!”

24 iulie 2024 9:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Când alergi după doi șoareci, nu prea prinzi nici unul! Rămas fără nici o iubită, omul de afaceri Georgică Cornu face dezvăluiri, în exclusivitate pentru Click!, despre despărțirea de ultima iubită, Anuța Ionas.

Încurcate sunt căile dragostei! Prins la mijloc între două femei, Georgică Cornu a rămas în prezent singur cuc. Omul de afaceri din Timișoara a dezvăluit, pentru Click!, că încă speră s-o recucerească pe Marina Almășan, căreia i-a lăsat trandafiri pe prag și pe care a asaltat-o cu mesaje, deși apăruse pe rețelele de socializare într-o poză cu altă femeie, Anuța din Maramureș. 

Marina Almasan a ieșit public și a declarat, pentru Click! că îi este milă de Anuța, dar că îi dorește fericire fostului iubit în noua relație. 

Anuța din Maramureș l-a părăsit pe Georgică Cornu

Scandalul dintre Marina Almășan și fostul iubit a escaladat însă în ultimele zile, drept pentru care blonda din Maramureș, care se afișa țanțoșă pe rețelele de socializare alături de Georgică Cornu, a decis sa se retragă până la urmă din relația de abia înfiripată. 

Georgică Cornu: „Eu și Anuța nu am avut o relație” 

Contactat de Click!, omul de afaceri Georgică Cornu a declarat că el nu a avut de fapt o relație în adevăratul sens al cuvântului cu Anuța Ionas.

Cum să ne despărțim când noi nici nu am avut o relație?! Ce, am avut ceva cu ea? Dacă eu apar acum într-o poză cu cineva, înseamnă că gata avem o relație? Ea s-a trezit băgată acum în seamă de presă. Nu e obișnuită cu așa ceva…

I-am și zis : <<Anuțo, ai devenit persoană publică acum, a auzit lumea de tine! Nu știu dacă vom avea până la urmă ceva împreună, vom vedea, viața va decide ce va fi!”, a declarat omul de afaceri, pentru Click!

Ce zice Georgică Cornu despre părinții Marinei Almășan? 

Acuzat de Marina Almășan că i-ar fi terorizat și părinții cu mesaje, Georgică Cornu pune punctul pe i.

„Este adevărat că le-am dat mesaje părinților ei, dar nu ca să-i ameninț, ci ca să-i liniștesc. Ce spune Marina e o prostie! 

Eu am mare respect pentru acești doi oameni, care și ei sunt probabil rușinați de ceea ce văd prin presă că apare despre fiica lor. 

Eu i-am dat și ei mesaje, dar nu cu amenințări, ci cu scopul de a o recuceri. O iubesc încă, ăsta e adevărul! E o relație de 13 ani totuși…”, ne-a mai spus omul de afaceri. 

Mai multe