Horia Moculescu, în șoc după moartea lui Naomy: „L-am cunoscut în toate ipostazele”

23 aprilie 2024 19:50   Vedete românești

Celebra cântareață transgender Naomy, pe numele adevărat Florin Moldovan, a încetat din viață la doar 46 de ani, în urma unui accident vascular cerebral. Artista s-a stins fulgerător pe patul unui spital din Germania, vegheată de iubitul ei, după ce a stat mai multe zile în comă. Mulți s-au simțit îndurerați de această pierdere, iar o mulțime de vedete au avut numai cuvinte de laudă la adresa sa.

Horia Moculescu, marcat de moartea lui Naomy.

Horia Moculescu se numără printre persoanele care au considerat-o pe Naomy un om deosebit, cu mult talent muzical. Compozitorul a povestit că Naomy îi arată foarte mult respect.

A fost un copil talentat din punct de vedere muzical. Mi-a interpretat piesa Salcia de vreo două ori în concursurile muzicale, a cântat-o bine, avea voce frumoasă. L-am cunoscut în toate ipostazele, și ca solist, Florin, și ca Naomi, cum se prezenta pe scenă. Cu mine s-a comportat exemplar, a fost foarte respectuos. Să-l odihnească Dumnezeu în pace.”, a spus Horia Moculescu pentru Playtech.

Foarte multe vedete au transmis mesaje de doliu cu privire la decesul lui Naomy. Buna sa prietena Antonela a spus că urma împreună cu aceasta să revină în țară însă n-au mai avut ocazia.

Cu inima grea, vă anunț că Naomi a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe cre a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino.” a spus Antonela pe rețelele de socializare.

Abandonată de părinți la doar trei zile de la naștere, Naomy a crescut într-un orfelinat până la vârsta de 15 ani, când a decis să se mute la București și să urmeze cursurile Școlii Populare de Artă.

În 1997, Naomy a primit oportunitatea de a apărea în filmul "Gadjo Dilo", alături de Rona Hartner și Adrian Minune, fapt care i-a adus o primă expunere în lumea cinematografiei. Apoi, în 2014, a devenit și mai cunoscută după ce a participat la Selecția Națională pentru Eurovision cu melodia "Dacă tu iubești", compusă de Jimi Laco și scrisă de Rareș Borcea.

Mai multe