Hot în Halkidiki! Celebra Alexandra Velniciuc, superbă în costum de baie

22 iulie 2022 9:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alexandra Velniciuc și soțul ei, Șerban Puiu, formează un cuplu frumos și închegat de 22 de ani. Împreună fac toate alegerile importante și se consultă pentru ceea ce urmează în viața lor. Și tot de 22 de ani aleg să își petreacă vacanța în același loc drag sufletului lor, în Grecia, la Halkidiki. Chiar acum cuplul se află în vacanță în Grecia, acolo unde stau de regulă o lună întreagă în vacanță.

Alexandra Velniciuc: „Facem ce și când vrem fără să ne pese că a mai trecut o zi”

Celebra actriță arată senzațional în costum de baie. Alexandra Velniciuc arată fabulos la 41 de ani.

„Ne-am obișnuit ca datorită (și nu "din cauza"!) meseriei mele să nu avem alte mini vacanțe în afara uneia consistente, vara! Atunci când nu am spectacole sau evenimente în București, am norocul să am tot felul de alte acțiuni prin țară: festivaluri, lansări, filmări, prezentări.

De aceea de-a lungul anului, sunt plecată de acasă destul de mult cu treabă. Și atunci când am o portiță de câteva zile libere, recunosc că prefer să rămân acasă, unde mă simt foarte bine, decât să mă duc într-o vacanță scurtă din care să nu înțeleg nimic și din care să mă întorc mai obosită decât am plecat.

De sărbători, iarăși, când toți sunt în concedii și vacanțe eu muncesc și atunci am decis că singura noastră plecare să fie una mai lungă de care să ne bucurăm din plin. Așa se face că vara "dispar din viața" trepidantă a Bucureștiului și plec în Grecia pentru minim o lună.”, a povestit frumoasa actriță Alexandra Velniciuc pentru Click!.

De altfel, actrița de 41 de ani ne-a mărturisit faptul că se completează de minune cu soțul ei, mai ales că se pun mereu de acord cu destinația lor de vacanță și le plac aceleași locuri, cărora le rămân mereu fideli.

„Pentru că ne place să ne odihnim și să ne încărcăm bateriile, venim în același loc de 22 de ani, pentru că aici regăsim tihna de care avem nevoie. Am avut imensul noroc să îmi găsesc un partener de viață care să rezoneze cu mine și care să nu se plictisească de același loc, plăcându-ne să descoperim mereu alte și alte plaje.

De fapt e o provocare pentru noi că într-un sejur să nu repetăm de mai multe ori o plajă. Ne stabilim cartierul general în aceeași cameră, urmând apoi să colindăm în tihnă pe unde avem chef, fără să stăm cu ochii pe ceas la cât apune sau răsare soarele. Când știi că ai o perioadă mai lungă de stat, îți găsești cu adevărat liniștea să te odihnești în mod real. Asta ne place.

Facem ce și când vrem fără să ne pese că a mai trecut o zi din cele câteva de concediu, așa cum se întâmplă cu majoritatea oamenilor. Dar facem un efort să ne protejăm această perioadă de vacanță chiar dacă uneori eu mai "trișez" și mă reîntorc în țară pentru anumite evenimente cum e festivalul de la Sibiu, Classics for Pleasure, pe care îl prezint încă de la prima ediție. Anul acesta va fi cea de a 13-a și mă voi reîntoarce în țară la sfârșitul lunii pentru ea.”, a mai adăugat Alexandra Velniciuc care se bucură din plin de vacanță, acolo unde mai și gătește și are invitați la cină.

Motivul pentru care cei doi soți aleg mereu să plece în vacanță în Grecia este unul întemeiat, ir Alexandra Velniciuc ni-l mărturisește pentru Click!.

„De ce Grecia? Pentru că am fost în pandemie în România și m-a durut sufletul să văd că nu știm să ne iubim țara, să ne respectăm și să exploatăm cu cap și dragoste bogăția de mare pe care o avem. Pentru că nu știm să facem turism și vrem numai să jecmănim clienții, neoferind nimic în schimbul banilor, nu vorbesc de servicii, dar nici măcar un zâmbet nu știm să dăruim...De aceea, din păcate, deși îmi iubesc țara, prefer să îmi ofer banii altora, care știu să se respecte, respectându-mă!”, ne-a mai povestit Alexandra Velniciuc.

Ce comedie spumoasă pregătește Alexandra Velniciuc la Teatrul Elisabeta

Și chiar dacă este în vacanță, Alexandra Velniciuc se gândește la proiectele pe care urmează să le aibă și le pregătește cu spor și drag pentru cei care care o iubesc și o admira.

„Când mă voi reîntoarce în țară, mă așteaptă câteva săptămână de foc, pentru că urmează să scoatem un nou spectacol la Teatrul Elisabeta, o comedie spumoasă, evident, așa cum ne-am obișnuit publicul de 8 ani încoace. Premiera va avea loc pe 22 septembrie, dar până atunci vom avea de muncă, pentru a oferi publicului un nou spectacol de calitate, arătându-ne astfel recunoștință pentru cei care fac ca cel mai mare teatru privat din România (ca număr de locuri), Teatrul Elisabeta să își continue povestea frumoasă și să se autofinanțeze exclusiv din vânzarea biletelor”, povestește Alexandra Velniciuc, îndrăgita actriță pe care o știți din serialul “În familie”, dar și din show-ul “Atenție se cântă”.

Alexandra Velniciuc: „Nu sunt în stare să mănânc o prăjitură întreagă la o masă”

Alexandra Velniciuc este mereu admirată pentru faptul că nu este doar talentată ci arătă și foarte bine. Click! i-a aflat toate secretele despre stilul său de viață.

„Mă relaxez ascultând valurile și sunetele naturii, care mi se par fascinante. Chiar și în vacanță fac multă mișcare pentru că îmi place și nu că m-aș teme că mă îngraș. Ador să fac sport, de orice fel, oricând și nu mă obosește niciodată. Dimpotrivă, îmi redă energia dacă într-o zi e mai redusă.

Mănânc orice, mai ales gras și iute. Sunt o pofticioasă, dar nu simt aproape deloc nevoia de dulciuri. De aceea rar mă atrage vreun desert și atunci doar îl degust. Nu sunt în stare să mănânc o prăjitură întreagă la o masă. Probabil că acesta e unul din motivele pentru care am o greutate constantă de vreo 20 de ani încoace.

Kilogramele în plus vor veni, sunt sigură, o dată cu trecerea anilor, numai că nu sunt obsedată de cum arăt, așa că sper să am înțelepciunea să accept acele câteva kilograme adăugate. Nu mi-am condus niciodată viața bazându-mă pe cum arăt, i-am mulțumit lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și am încercat doar să păstrez. Nu aspectul fizic ne definește ca oameni...”, a mai adăugat în încheiere actrița.

Mai multe