EXCLUSIV! Alexandra Velniciuc: „Am avut Covid”. Cum a trecut peste boală

Ultima actualizare:

    Alexandra Velniciuc, alături de Marcelo Cobzariu, într-o scenă din spectacolul „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc”foto: Teatrul Elisabeta
Alexandra Velniciuc, alături de Marcelo Cobzariu, într-o scenă din spectacolul „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc”foto: Teatrul Elisabeta

Încă un artist mărturisește că a avut Covid-19 și a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a depășit boala. Este vorba despre actrița Alexandra Velniciuc. Și afectată de virus a fost nu doar ea, ci întreaga sa familie.

Cu puțin timp înainte de primul spectacol difuzat online de Teatrul Elisabeta cu care colaborează, actrița Alexandra Velniciuc a făcut dezvăluit că a suferit de Covid-19.

Alexandra Velniciuc: „Cred că ținem prea mult la noi”

„Eu cred că nu degeaba ne-a fost dată perioada aceasta. Cel mai simplu e să clachezi și s-o iei razna. La ce-mi folosește să fiu sănătoasă fizic, dacă stau în casă degeaba? Cred că ținem prea mult la noi și suntem prea narcisiști și nu cred că aceasta este o direcție bună de abordare a vieții. Am și avut Covid. Am trecut cu nesimțire peste el, nu am avut probleme, Slavă Domnului! Dar nici nu poți să-ți subjugi viața și mintea unui virus. Trebuie să găsim o formulă să supraviețuim cu el, dar în nici un caz să ne închidem în casă, să ne înstrăinăm, să ne însingurăm și să credem că, dacă ne păzim cu atâta vehemență vom ieși teferi mai târziu. Că teferi nu mai ieșim, la minte în primul rând”, este de părere Alexandra.

Actrița și colegii săi au avut vineri, 12 martie, premiera online a spectacolului „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” produs de Teatrul Elisabeta și regizat de Puiu Șerban. În urma succesului pe care l-au avut cu lansarea stagiunii pe internet, teatrul promite că va transmite și alte spectacole online și îi invită pe iubitorii artei dramatice să urmărească programul acestor reprezentații.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net