Iancu Sterp rupe tăcerea și explică de ce a lipsit cumnata lui, Daniela Iliescu, de la nuntă: „Ea are unele neînțelegeri cu Geta, cu mama, cu Ileana”

23 octombrie 2024 22:00   Vedete românești

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit recent soț și soție. Tinerii și-au dorit să se căsătorească civil în urmă cu doar câteva zilee, însă absenți de la eveniment au fost Culiță, Daniela și Milan. Recent, Iancu a făcut o serie de declarații pe această temă. 

Culiță Sterp explica zilele trecute de ce nu a putut merge la cununia civilă a fratelui său. Cântărețul a explicat că Iancu și-a pus nunta fix pe o dată în care el avea de onorat un eveniment în Italia. A explicat, în schimb, că la nunta acestuia își va lua soția și copilul și vor fi prezenți. 

Iancu Sterp: „Dar nu este un așa monstru scandal”

Recent, Iancu Sterp a explicat faptul că există anumite neînțelegeri între femeile din familia lor: Geta, mama Geta, Ileana Sterp și Daniela Iliescu. Cu toate acestea, astfel de neînțelegeri nu ar fi împiedicat ca Daniela și Culiță să nu vină la nuntă.

„Scandalul ăsta mai mult este creat pe internet de voi, de unii oameni, pentru că, în realitate, între noi nu este niciun scandal. În familia noastră poate sunt unele neînțelegeri mai mult între femei, ca să zic așa, pentru că voi, femeile, în general, sunteți mai arțăgoase. Dar nu este un așa monstru scandal precum l-ați creat voi pe rețelele astea sociale”, a spus Iancu Sterp. 

Ulterior, acesta a mai explicat faptul că nu și-a dat seama să o cheme pe Daniela la nuntă, deoarece invitația lansată lui Culiță o implica automat și pe ea. 

„Nu m-am gândit că ar trebui să o chem pe Daniela separat, adică nici prin cap nu mi-a trecut, deoarece știam că nu o să vină fără Culiță, doar ea cu Milan, pentru că ea are unele neînțelegeri cu Geta, cu mama, cu Ileana. Dar sunt niște neînțelegeri mici, banale, din punctul meu de vedere”, a explicat Iancu.

Ce a discutat Iancu cu Daniela 

Fratele lui Culiță a mai spus că a discutat cu Daniela și a lămurit lucrurile după ce ea a postat un comentariu pe internet prin care a lăsat de înțeles că n-ar fi fost invitată la nuntă. 

„Eu am vorbit și cu ea, că ea a lăsat un comentariu că n-a fost chemată și i-am spus Danielei că nu e în regulă comentariul ăla, pentru că ea știe clar că nu ar venit fără Culiță și, într-adevăr, și-a cerut scuze și a zis că a fost un impuls de moment”, a mai spus tânărul.

Mai multe