Iancu Sterp s-a căsătorit cu Denisa Coțolan, dar marele absent a fost fratele lui, Culiță. Ce a declarat cântărețul

22 octombrie 2024 8:33   Vedete românești

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit, oficial, soț și soție. Căsătoria celor doi a avut loc în această duminică, în sânul familiei, marele absent de la eveniment fiind Culiță Sterp alături Daniela Iliescu și fiul lor, Milan. Cântărețul a dezvăluit motivul pentru care nu i-a putut fi aproape fratelui său într-o zi atât de importantă. 

Daniela Iliescu a fost întrebată de nenumărate ori de către fani de ce nu merge împreună cu familia ei la nuntă, iar răspunsul oferit de frumoasa blondină a fost pe măsura așteptărilor. 

Eu aveam nuntă luată în Italia din vară”

Tensiunea în familia Sterp s-a resimțit chiar și în ziua nunții, deoarece în mediul online s-a făcut mare vâlvă despre absența lui Culiță și a iubitei sale. Pentru a stopa speculațiile, cântărețul a declarat faptul că nunta fratelui său a fost organizată din scurt timp, iar el deja avea de onorat un eveniment. 

„În legătură cu cununia lui Iancu și a lui Denisa vă spun două, trei vorbe pentru că tot am văzut comentarii pe aici aiurea. De ce nu am putut eu să fiu prezent? Ei bine, Iancu și-a pus cununia de vreo lună, maxim două. Eu aveam nuntă luată în Italia din vară, chiar din primăvară, nu mai știu exact, vreo 5-6 luni. Și foarte simplu: a trebuit să vin la nuntă la oamenii ăștia, sunt aici în Italia, n-aveam cum și dacă voiam să fiu prezent, pentru că așa a fost să fie.

M-a sunat atunci când a pus cununia și mi-a zis că o pune cu o duminică înainte de nuntă, ai liber? N-am. Asta e, nu-i problemă, oricum au făcut doar în familie, mergem la nuntă și ne simțim bine la nuntă, pentru că acolo e important, nunta și cununia religioasă în fața lui Dumnezeu. Pe 27 octombrie, unde o să fiu și eu, dar ca să știți și voi așa, pentru că tot comentați unii aiurea. Sunt în Italia la nuntă, a trebuit să vin să-mi onorez contractul ăsta, că n-aveam cum să lipsesc de aici de la nuntă. Sunt contracte luate, nunți făcute, avansuri date. Nu e așa ușor (…)”, a ținut să spună Culiță Sterp, într-un clip postat pe social media.

„Nu am fost invitată, dar le-am urat casă de piatră” .

Internauții au venit cu o serie de întrebări referitoare la motivul pentru care a lipsit Daniela de la nuntă. Iubita lui Culiță Sterp a spus că nu a fost invitată: „Nu am fost invitată, dar le-am urat casă de piatră”, însă la nuntă va merge alături de Culiță și Milan: „La nuntă vom fi prezenți toți 3, acum așa a fost situația”.

Mai multe