#Exclusiv Click!

Ileana Stana Ionescu a fost incinerată. Soțul ei e sfâșiat de durere: „A murit în somn. Am îmbrăcat-o într-o rochie albă, era atât de frumoasă, Ileana mea!”. Ce mâncare a dat de pomană?

8 iulie 2024 13:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actorul Andrei Ionescu (96 de ani), soțul regretatei Ileana Stana Ionescu, este un munte de durere. Azi, trupul neînsuflețit al iubitei lui soții a fost incinerat, conform ultimei ei dorințe. Cu durere în suflet, Andrei Ionescu ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre despărțirea de cea care i-a fost parteneră de viață, preț de 70 de ani: „După incinerare a avut loc și o masă de adio!”.

Andrei Ionescu: „Ileana nu voia să vorbească despre moarte!”

Trupul neînsuflețit al Ilenei Stana Ionescu a fost incinerat azi, 8 iulie 2024, la 8 zile de la deces. Soțul ei, actorul Andrei Ionescu, ne-a vorbit cu tristețe despre această cumplită despărțire de femeia pe care a adorat-o:

„Este greu, dar Dumnezeu mi-a dat putere! Azi a fost incinerată, apoi urna cu cenușă va fi depusă în cimitirul crematoriului, acolo avem o casetă. Ileana a dorit să fie incinerată, ca să fie lângă mama ei, urmez eu! Oricum nu voia niciodată să vorbească despre moarte, evita subiectul, ea era mai sensibilă, suferise și câteva AVC-uri. După incinerare, am organizat cu ajutorul unor oameni dragi o masă de adio, la un local. I s-a pus poză ei mare, într-un tablou, cei prezenți au fost serviți cu ciorbiță și cu friptură, mâncărurile ei preferate”, mai spune Andrei Ionescu, exclusiv pentru Click!

„A murit în somn, n-am apucat să ne luăm adio”

Andrei Ionescu regretă că nu a apucat să-și ia adio de la Ileana lui:

„Ea a murit în somn, n-am apucat să ne mai spunem ceva, să ne luăm adio. Oricum nici nu mă mai recunoștea, suferise niște AVC-uri. A murit senină, avea un chip atât de senin, am îmbrăcat-o într-o rochie superbă, albă, căreia ei îi plăcea atât de mult, dar pe care nu apucase să o îmbrace. Era atât de frumoasă, Ileana mea!”, a mai spus soțul regretatei Ileana Stana Ionescu, exclusiv pentru Click!

„Nu a venit multă lume la priveghi!”

La priveghiul artistei, care a avut loc pe 2 iulie 2024, la Capela Cimitirului Bellu Catolic, a fost însă aproape pustiu. Soțul regretatei artiste, actorul Andrei Ionescu, și-a exprimat tristețea că prea puțini colegi de breaslă au venit să îl consoleze, dar și să-i aducă Ilenei un buchet de flori:

„Nu a venit multă lume la priveghi, ca să-și ia adio de la Ileana mea, prea puțini au venit să îi aducă o floare, au fost câteva persoane. Păcat! ”, ne-a mai declarat Andrei Ionescu, exclusiv pentru Click!

Mai multe