Primele imagini de la capela unde a fost depusă Ileana Stana Ionescu. Soțul regretatei actrițe nu s-a dezlipit de sicriul acoperit cu drapelul țării: „Prea puțini au venit să-i aducă o floare!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Marea noastră actriță Ileana Stana Ionescu a părăsit, în urmă cu trei zile, această lume, la vârsta de 87 de ani, reunindu-se în cer cu alți mari regretați artiști care au făcut onoare teatrului românesc. Însă, la priveghiul de azi, de la Capela Cimitirului Bellu Catolic, doar câteva persoane au venit să aducă o floare și să aprindă o lumânare. În exclusivitate pentru Click!, Andrei Ionescu și-a exprimat dezamăgirea că Ileana lui a fost dată uitării.

Andrei Ionescu, soțul regretatei artiste: „Nu a venit multă lume la priveghi!”

La aflarea veștii că Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață, zeci de personalități din România și-au exprimat compasiunea pentru familia îndoliată, postând pe conturile sociale mesaje emoționante.

Însă, la priveghiul artistei, de azi, 2 iulie, de la Capela Cimitirului Bellu Catolic, a fost aproape pustiu. Soțul regretatei artiste, actorul Andrei Ionescu, și-a exprimat tristețea că prea puțini colegi de breaslă au venit să îl consoleze, dar și să aducă un buchet de flori:

„Nu a venit multă lume la priveghi, ca să-și ia adio de la Ileana mea, prea puțini au venit să îi aducă o floare, au fost câteva persoane. Păcat! Nu știu când va avea loc înmormântarea, fiul nostru revine sâmbătă seară din America, atunci a găsit bilet de avion”, ne-a declarat Andrei Ionescu, exclusiv pentru Click!

Printre artiștii veniți la capelă, ca să aducă un ultim omagiu, s-au numărat solistul Aurelian Temișan, cu fiica și soția, Monica Davidescu, dar și actorii Valentina Fătu și Vasile Muraru, directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, care au adus o coroană cu flori albe.

Apropiații familiei susțin că trupul neînsuflețit al artistei va fi incinerat

Apropiații familiei susțin însă că trupul neînsuflețit al actriței Ileana Stana Ionescu nu va fi înmormântat, ci incinerat:

„Ileana Stana Ionescu va fi incinerată, luni, cel puțin așa am aflat de la membrii familiei. Firma de pompe funebre a ridicat deja sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei, de la Capela Cimitirului Bellu Catolic, priveghiul s-a încheiat la ora 14.00.

Soțul și fiul ei nu vor să se afle că va fi incinerată, vor să fie singuri, acolo, la dureroasa despărțire”, ne-a declarat, exclusiv pentru Click!, o actriță, bună prietenă cu familia regretatei Ileana Stana Ionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sala de judecata jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
george michael profimedia jpg
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
Banner Vlad Miriță
image
actualitate.net
image
actualitate.net