Ilie Năstase, decizie radicală după ce a fost prins băut la volan. „Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta”

18 noiembrie 2022 11:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilie Năstase a fost prins băut la volan. Fostul jucător de tenis a fost depistat din nou sub influența alcoolului în noaptea de joi spre vineri. Nu e prima ipostază de acest gen pentru „Nasty”. Vedeta a făcut câteva afirmații șocante după acest incident.

Ilie Năstase a fost oprit de polițiști, pe 18 noiembrie, pe o stradă din sectorul 1 din București. Evenimentul nefericit pentru fostul mare jucător de tenis s-a petrecut la miezul nopții.

„La data 18 noiembrie, în jurul orei 0.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 din municipiul București.

Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis Poliția într-un comunicat, conform Libertatea.

Prima declarație a lui Ilie Năstase după ce a fost prins băut la volan

Fostul tenismen a fost foarte supărat după acest incident. Vedeta a precizat că băuse doar două beri și că s-a săturat de România. Mai mult, fostul tensimen a precizat că vrea să plece din țară.

„M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nici o bere. Și mi-au dat o amendă”, a spus Ilie Năstase.

„Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta. Mulțumesc frumos”, a adăugat Năstase pentru Libertatea, apoi a închis telefonul, conform sursei citate.

Polițiștii au decis să-l sancționeze pe fostul număr 1 mondial cu o amendă de 1.305 lei. Totodată, „Nasty” a rămas și fără carnetul de conducere pentru 90 de zile.

„Nasty” a mai fost prins băut la volan. Episod scandalos acum 4 ani

În mai 2018, Ilie Năstase a fost oprit de agenții din cadrul Poliției Capitalei, în jurul orei 4:45, pe Șoseaua Nordului din București. Atunci, vedeta a avut parte de un scandal mare.

În momentul în care polițiștii i-au cerut să fie testat cu aparatul alcooltest, fostul sportiv a devenit recalcitrant și a adresat injurii polițiștilor. Ulterior a fost încătușat și dus la sediul INML pentru recoltarea de mostre biologice.

Vedeta s-a trezit cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, dar povestea nu s-a încheiat aici.

La câteva ore distanță de la incident, „Nasty” a fost prins din nou de un echipaj al poliției conducând un scuter fără permis.

După acest șir de evenimente, Năstase a fost condamnat, în februarie 2019, la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe