Imagini porno și necenzurate cu sânii Loredanei Chivu. Așa se afișează pe OnlyFans

17 septembrie 2023 10:11   Vedete românești

Loredana Chivu a anunțat în urmă cu doar câteva luni că a decis să-și multiplice veniturile. Și-a creat cont pe OnlyFans, platforma dedicată conținutul exclusiv pentru adulți. Blondina are cu ce se lăuda, căci banii investiți în nenumăratele operații estetice o ajută să vândă conținut de calitate. 

Vedeta s-a dezbrăcat de inhibiții, a ales cele mai potrivite cadre și s-a pozat cu sânii la vedere. Așa o ilustrează una dintre fotografiile de pe platformă pe Loredana Chivu, care a ales să-și expună formele voluptoase, mai ales după ce și-a pus cele mai mari silicoane din România. 

Loredana Chivu, goală pe jumătate pe OnlyFans 

Din ce în ce mai multe persoane publice din România au ales să-și facă o sursă de venit din OnlyFans. Unele o recunosc asumat, altele mai puțin. Între timp, Loredana Chivu, la scurt timp după ce a luat decizia de a se număra printre ele, a anunțat pe rețelele de socializare că acum fotografii deocheate cu ea pot fi văzut, contra-cost, desigur, pe platforma OnlyFans

Loredana Chivu a bifat o nouă operație estetică 

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Loredana se numără printre persoanele care au cele mai multe operații estetice. Din dorința de a arăta mai bine, așa cum ea a afirmat, a decis să-și înlocuiască implanturile pe care le avea, de 1600 ml, cu unele mult mai mari, de 2100 ml.

„Tot ce mi-am făcut, mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită, nu am făcut pentru vreun iubit sau pentru cineva anume”, a explicat Loredana Chivu. „Pur și simplu asta mi-am dorit”, a mai spus ea, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Blondina a profitat de faptul că a ajuns din nou pe masa de operație, și a optat pentru o liposucție:  „Mi-am pus alte silicoane și mi-am făcut și o liposucție”, a mai spus ea . „Acum am  un abdomen plat, o talie de viespe, sâni mari și pot spune că am și cel mai frumos fund de la noi din țară”.

Mai multe