#Exclusiv Click!

În ce ipostaze apare Maia Morgenstern pe net! Cum face marea actrița curățenie și sport! „Sănătatea e cea mai importantă pentru mine!"

11 septembrie 2024 11:42   Vedete românești

Maia Morgenstern (62 de ani) este o actriță super activă. Chiar dacă are un program super încărcat, vedeta se ocupă și de treburile casei. Și nu doar atât.

Tot acasă face și sport atunci când timpul îi permite. Maia Morgenstern a postat recent un filmuleț pe rețelele de socializare în care era cu matura în mână și trebăluia de zor prin casă, semn că reușește să îmbine de minune toate treburile casnice dar și cariera de actriță. Sunt ipostaze inedite cu Maia Morgenstern. Marea actrița dă cu mătura, face șmotru cu aspiratorul, șterge scările casei, scutură coverturi, îmbrăcată sport fiind și a făcut astfel senzație pe internet.

"Genială", "Femeia fantastică", Ești prea puternică", "Maia Morgenstern nu are nevoie de aspirator", "O actriță desăvârșită și o femeie superbă", "Vin să vă ajut, dragă doamnă?", au fost mesajele care au curs pe pagina de Instagram ale Maiei Morgenstern.

"Nu e foarte mult sport. E atât cât să-mi facă bine, încerc să nu exagerez din niciun punct de vedere. Să îmi fie bine, drag, să fiu mândră de mine. Mi-e și drag pentru că ajută sportul și se vede. Sănătatea e cea mai importantă pentru mine!", ne-a povestit Maia Morgenstern atunci când am întâlnit-o la lansarea filmului în care joacă acum și care s-a lansat recent în cinematografe.

Joacă în filmul "Ca fetele" alături de Marian Râlea și mai mulți colegi de breaslă

Maia Morgenstern face senzație în filmul "Ca fetele" care s-a lansat recent în cinematografe! Are un rol intens, frumos, după cum chiar ea ne-a dezvăluit, și se distrează copios pe platourile de filmare pentru că  bunul prieten și colegul său de breaslă, Marian Râlea, a mărturisit că nu se putea abține din ras la o scenă pe care au filmat-o cu mașina.

"Rolul meu este intens, foarte aproape de ce se poate întâmpla în viață fiecăruia dintre noi. E un personaj foarte viu și foarte adevărat.  Sunt foarte curioasă să văd filmul!", a povestit Maia Morgenstern care pe timpul verii a făcut și o școală de vară, "Arta în vie", destinată comunităților locale din județul Arad. 

Toamna a început în forță pentru marea actriță care pregătește noi surprize pentru admiratorii săi fideli și cei care o urmăresc cu drag de la început.

Mai multe