În ce stare se află Mioara Roman. Oana Roman a făcut anunțul neașteptat „M-au sunat de la spital”

2 noiembrie 2023 15:15   Vedete românești

Oana Roman a făcut anunțul neașteptat! De când a fost internată mama sa, Oana Roman a dus o adevărată luptă. Pe lângă responsabilitățile și proiectele sale, și fiica de care se ocupă de la o vreme mai mult singură, Oana a trecut și printr-o mare cumpănă cu mama sa după ce a fost internată la spital. Vedeta a dezvăluit în ce stare se află Mioara Roman!

În ce stare se află Mioara Roman

În tot acest timp, vedeta nu a ezitat să împărtășească detalii despre felul în care suportă perioada grea prin care trece și chiar a oferit informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Mai mult, aceasta a cerut sprijinul fanilor prin a se ruga pentru mama sa, rugăciuni ce pare că au și funcționat. 

Vedeta a dezvăluit că după o perioadă foarte grea în care a fost și internată, mama sa, Mioara Roman, a fost în sfârșit externată din spital. Femeia în vârstă de 83 de ani s-a întors la azilul de lux unde este îngrijită cu maximă atenție.

Am plecat spre spital. Astăzi mama va fi externată. Mă duc să-i duc cardul de sănătate și să vedem ce și cum. Aproape o lună de când e în spital, sperăm că va fi bine”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a făcut anunțul neașteptat

Oana Roman a anunțat încă de la începutul săptămânii că mama sa ar putea fi externată. Mioara Roman are mai multe probleme de sănătate, starea sa generală fiind vizibil deteriorată, în ultima perioadă. S-a operat de colecist, apoi i-a fost extirpat un lipom infectat și a fost diagnosticată cu Parkinson, mâna dreaptă fiind paralizată. De altfel, cu o recurență îngrijorătoare, a făcut mai multe mai multe accidente vasculare cerebrale.

„Am început săptămâna foarte bine. Am o veste foarte bună. M-au sunat de la spital că mama a fost transferată de la terapie intensivă în salon și miercuri vom putea să o luăm înapoi la centru.

În mod miraculos, a trecut de toate hopurile. Să știți că toate rugăciunile voastre au contat. Mama a demonstrat încă o dată cât este de luptătoare, câtă putere are și sunt extrem de recunoscătoare”, spunea Oana Roman pe Instagram.

Mai multe