În Israel, pe urmele lui Iisus. "A fost o experiență care mi-a schimbat viața”

13 martie 2023 9:00   Vedete românești

Înainte de Sfintele Sărbători de Paște, tot mai mulți români, vedete, persoane publice sau oameni obișnuiți se îndreaptă spre Israel, spre locurile sfinte pe unde a trecut Iisus. Laura Cosoi și Carmen Șerban au fost recent acolo, Corina Chiriac sau Cătălin Crișan, la fel, iar zilele trecute s-a întors de acolo Albert Norel, românul creator de ceasuri, care anul trecut s-a apropiat și mai mult de Dumnezeu.

Albert Norel, românul creatorul de ceasuri a făcut recent o călătorie specială în Israel, care i-a oferit ocazia să își dezvolte și mai mult credința și spiritualitatea. Pentru Norel, călătoria în Israel nu a fost doar o vacanță de relaxare, ci o oportunitate de a se conecta cu Dumnezeu și de a-și îmbogăți cunoașterea și înțelegerea credinței sale creștine. A petrecut mult timp în rugăciune și meditație, reflectând asupra vieții și a valorilor sale. În Ierusalim, Norel a simțit o puternică legătură cu Dumnezeu și a avut ocazia să viziteze locuri sfinte și istorice, cum ar fi Biserica Sfântului Mormânt și Zidul Plângerii. A ascultat rugăciunile și cântările alese de evrei și creștini și s-a simțit inspirat și motivat.

În această călătorie, am învățat că avem cu toții un unic Creator și că toate religiile se întâlnesc într-un singur punct: iubirea pentru Dumnezeu și iubirea pentru semenii noștri", a spus Norel.

„Am realizat că spiritualitatea este o parte importantă a vieții și că avem nevoie să ne conectăm cu această parte pentru a ne îmbunătăți relația cu noi înșine, cu semenii noștri și cu Creatorul nostru.”

În plus, Norel a învățat despre importanța modestiei și a umilinței în fața lui Dumnezeu și a descoperit o nouă înțelegere a virtuților creștine, precum compasiunea, bunătatea și iertarea. Aceste învățăminte l-au inspirat să devină un om mai bun și mai empatic față de ceilalți, să fie mai conștient de nevoile și suferințele celor din jurul său.

"Călătoria mea în Israel a fost o experiență care mi-a schimbat viața și mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții. M-a ajutat să-mi dezvolt mai mult credința și spiritualitatea și să mă concentrez asupra valorilor importante ale vieții: iubirea, modestia, compasiunea și umilința", a mai spus Albert Norel

Acum, el intenționează să-și aducă învățămintele și experiențele în viața de zi cu zi și în creațiile sale - ceasurile. El este hotărât să îmbogățească viața oamenilor prin crearea de ceasuri care să inspire, să motiveze și să aducă un sentiment de liniște și pace interioară.

A renunțat la Teologie pentru a face ceasuri

Albert Norel Venete are 30 de ani și a plecat în Olanda în urmă cu 8 ani, unde și-a descoperit pasiunea pentru confecționat ceasuri unicat. Multe vedete din România dar și din străinătate poartă acum creațiile sale care costă și 500 de euro. Tânărul antreprenor a renunțat la teologie pentru a-și împlini acest vis de a fabrica ceasuri, dar sufletul său a rămas aproape de Dumnezeu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe