Povestea fabuloasă a teologului român, devenit creator de ceasuri de lux!

Albert Norel Venet, un bărbat de 30 de ani, din Doicești, are o viață demnă de un film de Hollywood. Acesta a absolvit Teologia, apoi a plecat în străinătate, unde a început să confecționeze ceasuri de lux, o îndeletnicire care i-a adus succesul. 

Albert Norel Venete. FOTO: arhiva personală
Albert Norel Venete. FOTO: arhiva personală

Norel a fost pasionat de ceasuri încă din copilărie. A confecționat primul ceas automatic în urmă cu 12 ani, cu ajutorul unui tutorial pe YouTube. A fost un autodidact și s-a străduit să învețe cât mai mult din tainele meseriei pentru a confecționa ceasuri de cea mai bună calitate, iar rezultatele au fost pe măsura muncii sale. 

Citește și: El e cel mai bogat om din Asia! Ce avere impresionantă are Mukesh Ambani

„Nici eu nu așteptam să explodez atât de repede, să meargă atât de bine. Succesul a venit după aproape 8 luni de la vânzarea primului ceas. Cred că totul a venit de la Dumnezeu. Tot ce a însemnat reclamă și marketing pe rețelele sociale mi le-am realizat singur, fără să am studii în domeniul informaticii. Colegii și prietenii mei de la Teologie mă felicită. Avem chiar un grup cu colegii și profesorii și văd ce fac, distribuie munca mea”, mărturisește el.

Nu rata nici: Elon Musk i-a pus pe jar pe suporterii Manchester United, după ce a anunțat că va cumpăra clubul

«Am lucrat ca macaragiu»

Norel este căsătorit și, chiar dacă acum cei doi nu mai au grija zilei de mâine, el își amintește cât de greu i-a fost la început, când ajuns pentru prima dată într-o țară străină. 

Când am plecat eu prima dată din țară am muncit într-o seră de flori, apoi am lucrat ca macaragiu. Nu-mi permiteam să fac altceva. Ulterior, după vreo 2 ani de muncă pe macara am ajuns la un salariu de 5.000 de euro. Munceam în port la Rotterdam. Câștigam și eu bine, câștiga și soția bine și am putut să ne spre un business”, a povestit Norel pentru Adevărul.ro

Citește toată știrea pe Adevărul.ro

Carmen Bruma face sport
oana roman si marius elisei
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
constantin iacoban jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg