Preotul român care a dat lovitura în afaceri. Cum a făcut 100 de milioane de lei

Ultima actualizare:

Un preot român din Misavan a construit, de la zero, o afacere care valoarează peste 100 de milioane de lei. El a pornit această inițiativă acum peste 20 de ani. 

Ciprian Otea, preotul afacerist
Ciprian Otea, preotul afacerist

Ciprian Otea este preotul român din localitatea Misavan, care a pus bazele unei afaceri ce îi aduce acum peste 100 de milioane de lei vechi. Compania preotului se ocupă cu furnizarea serviciilor integrate de curățenie în spații comerciale, casnice și de birouri. 

Bărbatul a început proiectul său de antreprenoriat în urmă cu 22 de ani, pe vremea când era student la seminarul teologic de la Iași. La acest moment, compania lui Ciprian Otea valorează peste 100 de milioane de lei, iar în 2020 business-ul lui s-a clasat pe locul patru în topul celor mai mari producători de larg consum, întocmit de Ziarul Finanaciar, în anuarul "Cei mai mari jucători din economie". Compania preotului român s-a clasat după gigantul Procter & Gamble, dar înaintea Unilever. 

Afacerea lui Ciprian Otea a evoluat organic, astfel că în 2009 compania avea 3.500 de produse în portofoliu. Cu toatea acestea el a renunțat la 2.000 dintre aceste produse, conștietizând că este nevoie să se adapteze unei pieți în continuă mișcare. În 2017 a decis să-și schimbe strategia și să se axeze pe extindere teritorială, iar în prezent compania are 12 filiale în toată țara.

Preotul afacerist demarează un proiect de milioane de Euro

Ciprian Otea, preotul antreprenor, a dezvăluit că cea mai valoroasă investiție sunt oamenii cu care lucrează, căci fără ei nu și-ar fi putut duce la bun sfârșit planurile. 

El a mai mărturisit că demarează la acest moment cel mai important proiect financiar, cu o valoare de șapte milioane de euro. Este vorba de un depozit logistic din situat în Iași. 

Cea mai valoroasă investiţie este echipa cu care lucrez, iar din perspectivă strict financiară, este cea demarată în iunie 2020 şi pe care o finalizăm în următoarele luni, şi anume depozitul logistic al Misavan din Parcul Industrial Miroslava din Iaşi, în valoare de aproape 7 milioane de euro, inclusiv stocurile de marfă”, a declarat Ciprian Otea, notează Antena 3

 Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net