Preotul care spunea că ne vor crește solzi de la vaccin s-a îmbolnăvit de Covid

26 ianuarie 2022

Cum se ├«ntoarce roata! Stare╚Ťul m─ân─âstirii Nechit din jude╚Ťul Neam╚Ť, care le punea credincio╚Öilor c─â dac─â se vaccineaz─â le vor ap─ârea pe corp ÔÇ×solzi ca de pe╚ÖteÔÇŁ, vede acum pe pielea lui ce ├«nseamn─â s─â te infectezi cu SARS-CoV-2, f─âr─â s─â fii vaccinat. Conform Digi24, el se afl─â acum internat la Spitalul de Boli Infec╚Ťioase din Ia╚Öi.

image
Preotul Zenovie Grigore

Le spunea oamenilor că le vor crește solzi după vaccinare

ÔÇ×Dup─â o perioad─â mic─â de timp de la vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi ca la pe╚Öte. Nu va exista nicio explica╚Ťie cu privire la originea acestei noi boli mortale care va afecta sistemul imunitarÔÇŁ, le spunea enoria╚Öilor, ├«n vara anului trecut, preotul Zenovie Grigore.

Purt─âtorul de cuv├ónt al BOR, Vasile B─ânescu, a reac╚Ťionat atunci, spun├ónd c─â preo╚Ťi asemenea celui de la Neam╚Ť sunt departe de lumea real─â a informa╚Ťiei medicale: ÔÇ×Faptul ca exist─â persoane, inclusiv clerici precum acest p─ârinte stare╚Ť, care, departe de lumea real─â a informa╚Ťiei medicale, nu ├«mp─ârt─â╚Öesc aceast─â pozi╚Ťie normal─â, ra╚Ťional─â, pozi╚Ťie care nu are ╚Öi nu poate avea nicio conota╚Ťie religioas─â sau teologic─â, spune multe despre gradul de adecvare la realitate al acestora. Amestecarea apocaliptic─â a vaccin─ârii cu credin╚Ťa ╚Öi teologia, confundarea planurilor, punerea ├«n opozi╚Ťie a credin╚Ťei cu ra╚Ťiunea, a Tainelor Bisericii cu actele medicale, toate acestea si multe alte confuzii alimentate delirant de site-uri conspira╚Ťioniste care dezinformeaz─â programatic, nu se intersecteaz─â niciodat─â cu realismul cre╚Ötin ╚Öi cu atitudinea institu╚Ťiei BisericiiÔÇŁ.

Preotul este internat în spital, în stare stabilă

Unii enoria╚Öi care i-au ascultat predica l-au crezut atunci pe stare╚Ťul Zenovie, al╚Ťii nu. Cert este c─â acum acesta s-a infectat cu virusul ├«n care nu credea ╚Öi a ajuns la spital. ÔÇ×├Äntruc├ót circul─â multe zvonuri despre starea de s─ân─âtate a p─ârintelui stare┼ú Arhimandrit Zenovie, ┼úinem s─â v─â anun┼ú─âm c─â starea p─ârintelui este stabil─â ┼či spre revenire. ├Än momentul de fa┼ú─â rug─âciunile tuturor conteaz─â mai mult dec├ót orice. N─âd─âjduim ├«n mila lui Dumnezeu c─â p─ârintele se va reface completÔÇŁ, este mesajul postat, mar┼úi, pe pagina oficial─â a M─ân─âstirii Nechit.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg
crima spania png