Înainte de relația cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove. Care este motivul pentru care s-au despărțit

5 septembrie 2024 19:29   Vedete românești

Poate că mulți au uitat, însă, cu mulți ani în urmă, înainte ca Ioana Ginghină să se căsătorească cu Alexandru Papadopol, mariaj care va dura 12 ani, a avut o relație cu Cove, pe numele său Gabriel Coveșeanu. Din păcate, povestea de dragoste dintre cei doi nu a rezistat pentru mult timp. Care a fost motivul pentru care au decis să o ia pe drumuri separate?

Puţini sunt cei care ştiu faptul că Ioana Ginghină a fost într-o relaţie cu Cove, timp de un an de zile, înainte de a-l cunoaşte pe Alexandru Papadopol. În prezent, cei doi sunt buni prieteni, însă, în trecut, actrița a dezvăluit faptul că între ea și Cove s-au adunat mai multe tensiuni.

Cu Cove sunt în «clenci» în perioada asta. Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la Teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat”, spunea cu ceva timp în urmă Ioana Ginghină în emisiunea „La Măruță”.

„Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă”

Așadar, după o relație de un an de zile, cu timpul, destinul i-a adus într-o colaborare profesională, fiind colegi la Teatrul „Ion Creangă”, din București. Ioana Ginghină a dezvăluit că ea și Cove s-au despărțit într-un mod cât de poate de civilizat, iar acesta a înţeles că actriţa nu îşi mai doreşte o relaţie cu el.

„Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: „Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat. Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata.

Era colegul meu de la teatru. Relația a fost un an de zile. (…) Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el.

Eu cu Cove nu m-am certat niciodată. Ne-am înțeles foarte bine. Ne-am dus împreună la toate mânăstirile din Moldova. Cred ca, de fapt, amândoi căutam altceva. A fost o relație tampon foarte bună. Nu ne-am certat niciodată. A fost o înțelegere 100%. Nu ne-am certat nici la final, i-am spus omului, a înțeles. Chiar a fost ok”, a povestit actrița în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

În 2006, după despărțirea de Cove, Ioana Ginghină a început o relație cu Alexandru Papadopol. Cei doi au divorțat în 2019, după 12 ani de mariaj. Cei doi au împreună o fetiță adolescentă, pe Ruxandra, cu care fiecare încearcă să petreacă acum timp de calitate.

Mai multe