Cum arată cei doi băieți ai lui Cove. Fiul cel mare locuiește în Spania, iar de curând s-au revăzut. FOTO

Ultima actualizare:

Cove, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV și actori se poate declara, fără dar și poate, unul dintre cei mai împliniți bărbați! Are o carieră de succes, dar nici pe plan personal lucrurile nu stau deloc rău. Recent, vedeta de televiziune s-a revăzut cu fiul său cel mare, Bogdan, care locuiește în Spania. 

Cove / foto: Social media
Cove / foto: Social media

Ziua de 12 august a fost motiv de sărbătoare în familia vedetei, căci Mihai Răzvan, mezinul familiei, a împlinit vârsta de 9 ani. Cove l-a luat și împreună au mers în Spania, acolo unde locuiește fiul său cel mare. Revederea a fost emoționantă pentru toți trei. 

Revedere emoționantă pentru Cove și copiii săi

Cove a împărtășit cu fanii mai multe fotografii de la ziua de naștere a lui Mihai Răzvan, pe care a celebrat-o în Spania, alături de frățiorul său mai mare, Bogdan.

„La mulți ani, băiatul meu drag! Nu-mi vine să cred cât de repede trece timpul, ești o sursă de lumină și energie în viața mea, iar fiecare zi alături de tine e o adevărată binecuvântare. Îți doresc un an plin de realizări, descoperiri și vise împlinite! Sunt atât de mândru de tine. La mulți ani, campionul meu!”, a transmis actorul în postarea de pe pagina de Instagram.

Cove alături de băieții săi / foto: Instagram
Cove alături de băieții săi / foto: Instagram

Cove: „Bogdan e un băiat inteligent”

Fiul cel mare al lui Cove locuiește în Spania, alături de mama lui. Este pasionat de muzică și de-a lungul timpului s-a transformat într-un artist desăvârșit. Actorul mărturisește că Bogdan a fost crescut și educat cu valori morale importante care l-au ajutat să își croiască un drum frumos în viață. 

„Momentan locuiește în Spania, alături de mama lui. E pasionat de muzică. E un artist, în esență. Dar nu știu dacă mai e atât de atras de actorie (…) E greu, domnule. Nu am să mint să zic că e ușor.

Însă, nici noi când eram adolescenți nu cred că am fost o sarcină ușoară pentru părinți. Bogdan e un băiat inteligent, crescut cu noțiuni precum respect și bun simt. Încerc să mă adaptez, să înțeleg, să impun niște limite. E o provocare continuă adolescența, dar o depășim noi…”, a declarat Cove, pentru Ciao.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net