Încă o fetiță în familia Iordănescu! Andrei, fiul lui Anghel Iordanescu, tătic pentru a doua oară!

19 iulie 2023 11:57   Vedete românești

S-a mărit familia fostului selecționer Anghel Iordănescu. Andrei, fiul acestuia și soția lui, Oana Iordănescu, au devenit părinți pentru a doua oară! În urmă cu doar câteva zile, soția lui Andrei a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. În luna mai, și Maria Iordănescu a născut tot o fetiță.

Bucurie mare în familia fostului selecționer al echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu. „Tata Puiu” a devenit, din nou, bunic. Mai are încă o nepoțică!

După ce la șfârșitul lunii mai Maria Iordănescu, fiica selecționerului, a adus pe lume o fetiță, zilele trecute și fiul lui, Andrei, a devenit tătic pentru a doua oară. Soția lui, Oana Iordănescu, a adus pe lume tot o fetiță, sănătoasă tun.

Vestea cea mare a fost dată chiar de fiul lui Anghel Iordănescu, pe pagina sa de Facebook, unde a postat, mândru din cale afară, și o poză cu bebelușa. Fiul fostului selecționer a ales și numele micuței, pe care o va chema Zenaida.

Andrei Iordănescu: "Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă o fetiță de 10"

Cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primește” (Matei 18, 5). Încă un membru în familie! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă o fetiță de 10.

Mulțumesc lui Dumnezeu și Maicii Domnului pentru o așa bucurie imensă şi nu în ultimul rând soției mele pentru efortul depus și pentru că mi-a dăruit încă o minune, fetița noastră Zenaida! 16.07.2023 - 3110 gr și 50 de cm!”, a scris Andrei Iordănescu, pe Facebook, sub poza micuței.

Andrei Iordănescu (30 de ani) este un familist convins și mai are o fetiță pe nume Xenia. Fiul lui Anghel Iordănescu și soția sa, Oana, s-au cunoscut acum trei ani și, la scurt timp, s-au căsătorit. Acesta a declarat că nu are de gând să se oprească din făcut copii până nu va avea și un băiețel.

Maria Iordănescu a nascut și ea o fetiță

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu și soțul său, Teodor Măgureanu, sunt și ei părinți de aproape două luni de zile. Pe 19 mai, Maria a dus și ea pe lume o fetiță.

Nu ești niciodată pregătită să devii mamă! Am visat tot timpul să am o altă Maria lângă mine, să am o surioară, o proiecție a mea. Acum, mi s-a împlinit visul.

Abia aștept întâlnirea cu bebelușul. Eu mi-am dorit toată viața să am și o surioară mai mică. Am fost trei frați și o tot întrebam pe mama dacă nu mai poate să facă o surioară, dacă nu să mergem să luăm de la casa de copii. Dar cum era familia mare, nu s-a putut.

Am evitat totuși să spun: Doamne, dă-mi o fetiță, pentru că știam că Dumnezeu știe mai bine ce-mi doresc. Până la urmă, îmi doresc și un băiețel. Va fi o perioadă dificilă pentru că vine bebelușul și asta va fi o altfel de aventura. Când o să crească, voi merge cu ea în vacanțe!”, declara Maria Iordănescu, la Prima TV.

Antrenorul Anghel Iordănescu are patru copii cu soția sa, Valeria: Edward, Alexandru, Andrei și mezina Maria.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe