Influencerița Sensy a născut! Prima imagine cu bebelușul: „Te aștept de-o viață”

16 septembrie 2023 14:09   Vedete românești

Vloggerița Sensy a născut astăzi, 16 septembrie 2023. Vedeta a adus pe lume un băiețel, rodul iubirii dintre ea și soțul ei, Valentin. 

Sensy a așteptat cu nerăbdare nașterea micuțului ei. Din fericire, momentul mult-așteptat a sosit, astfel că vloggerița poate să-și strângă pruncul la pipet. Fericită fără măsură, ea a postat și prima fotografie. 

Sensy a devenit astăzi mama unui băiețel 

Influencerița care a adus pe lume primul ei copil traversează cele mai frumoase și mai emoționante stări. Cu siguranță doar femeile care au deveni mame cunosc acest sentiment, care este unul inegalabil. Acum a venit și rândul lui Sensy și a lui Valentin să-și țină primul lor copil în brațe, un băiețel minunat. A postat și prima fotografie cu cel mic, în dreptul căreia a scris câteva cuvinte: „Te aștept de-o viață”

Sensy: „I-am pus numele de fată al bunicii” 

În urmă cu doar câteva săptămâni, Sensy a organizat petrecerea de baby-shower a băiețelului ei, unde au fost prezente mai multe vedete din showbiz. Ea ne-a dezvăluit atunci faptul că bebelușul poartă numele bunicii sale, femeia care a crescut-o, dar care s-a stins din viață în urmă cu șapte ani. 

Întotdeauna am visat să am un băiețel și uite că Dumnezeu așa a vrut. E un copil trimis de Dumnezeu. Aavut numele pregătit pentru el, e numele lui mamaia de fată!”, a spus Sensy, pentru Click!

Sensy și-a ținut soțul ascuns până în ziua nunții 

Pe cât de cunoscută este ea publicului, pe atât de mult și-a ținut partenerul de viață ferit de ochii celor de acasă. Sensy este o femeie fericită și împlinită. S-a căsătorit cu Valentin în fața ofițerului stării civile în luna octombrie a anului trecut. 

A traversat cele mai puternice emoții și a simțit că „i se ia aerul”, în timp ce soțul ei era dezinvolt și nu a avut niciun stres. 

La cununie am simțit că mi se ia aerul, așa emoții aveam. Plus că ara toată lumea grămadă pe mine! Mi-am pus adidașii că nu mai puteam de picioare! Nici acum nu pot să spun că mi-am revenit!

La petrecerea de la cununia civilă au fost cam 100 de persoane, la nuntă vor fi 400 de persoane. Sper că la nuntă să mai fiu mai liniștită, totuși. Mirele nu a avut nici un stres! Măcar a ieșit ceva așa cum mi-am dorit!”, ne-a mai spus Sensy. 

Mai multe