#Exclusiv Click!

Influencerița Sensy i-a tăiat moțul băiețelului! Ce a ales micuțul Aaron de pe tăviță?! „Parfum, ceas și bani”

26 septembrie 2024 11:26   Vedete românești

Emoții mari pentru influencerița Sensy! Blonda și soțul ei, Valentin, i-au tăiat, zilele acestea, moțul fiului lor, Aaron, care a împlinit de curând un anișor. 

Sensy i-a tăiat moțul micuțului Aaron: „E argintul viu”

Bloggerița Sensy (34 de ani) nu-și mai încape în piele de fericire de când a devenit mămica unui băiețel superb, pe nume Aaron. Pe 16 septembrie, micuțul a împlinit un an de zile, iar Sensy s-a dat peste cap să-i organizeze fiului ei o petrecere fastuoasă cu prilejul tăierii moțului. 

Sensy și soțul ei, Valentin Nedelcu, și-au chemat rudele și prietenii la petrecere și au stat cu toții cu sufletul la gură să vadă ce obiecte o să aleagă fiul lor de pe tăviță. 

„Copil cuminte e ca aia cu babă tânără... E un copil plin de energie, e argintul viu. Dar, încă nu e vârsta ca să vorbim despre obrăznicii. A ales: parfum, ceas și bani! 

Nu mi-am dorit niciodată mai mulți copii. Mi-am dorit un singur copil, băiat, și e tot ce am nevoie și am visat vreodată”, a declarat Sensy, în exclusivitate pentru Click!

Micuțul Aaron, probleme de sănătate 

În ultimele zile, Sensy a avut ceva probleme de sănătate cu micuțul ei, care se luptă cu o alergie ce nu-i dă pace. 

„Are în continuare o alergie. Se pare că alergiile astea îi afectează și pe cei mici. Încă nu am depistat la ce e alergic, urmează să facem panelul de alergii. 

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am avut niciun fel de problemă decât o răceală mai gravă pe care am tratat-o cu o schemă clasică, fără antibiotic”, a mai spus Sensy, pentru Click!

Cunoscută influenceră Sensy s-a căsătorit religios, pe 20 mai 2023, cu alesul inimii ei, Valentin Nedelcu. Sensy a avut parte de o nuntă ca-n povești la Tulcea, cu peste 350 de invitați. La momentul nunții, mireasa era însărcinată în cinci luni.

Mai multe