Sensy, accident în prima vacanță cu copilul, de ziua ei. „Am bușit-o!”

#Exclusiv Click!

Bloggerița Sensy are parte în aceste zile de o vacanță de vis, în Italia și Elveția. Este prima ieșire cu micuțul Aaron, peste hotare. Sensy și-a serbat ziua de naștere la Lacul Como, însă incidentele nu au ocolit-o nici în vacanță.

Sensy și soțul ei l-au luat pe bebelușul lor, Aaron (9 luni), și au plecat pentru prima oară în vacanță, în formula de trei, peste granițe. Bloggerița a ales Italia și Elveția pentru vacanța de ziua ei.

Marți, 28 mai, Sensy a împlinit 34 de ani și a petrecut clipe de vis cu familia la Lacul Como. 

Sensy, la prima vacanță peste hotare cu copilul 

„Am ales Elveția și Italia, unde am făcut un circuit care include 4 orașe din cele 2 țări. Astazi 28 mai, este ziua mea de naștere și o petrecem la Lacul Como. 

Bebe e la fel ca acasă, pentru că și acasă îl plimbam de colo colo, la restaurante în aglomerație, cu mulți oameni. Îi place, se distrează. Toți oamenii se uită la el și își face prieteni peste tot, râde la toți”,  a povestit Sensy, pentru Click!

Peisajele au încântat-o din cale afară pe Sensy, dar nu același lucru poate spune și despre mâncare.

„Din păcate, noi fiind pe drumuri, nu prea am avut timp să căutam restaurante foarte bune și nu am nimerit foarte ok  mâncare până acum. Sunt cam dezamagită, din punctul acesta de vedere”, a precizat vedeta.

„Numai reparația mașinii ne-a costat peste 600 de euro”

Din nefericire, Sensy a avut parte și de un incident nedorit pe perioada vacanței petrecută în Elveția. 

„Căutam cazarea pe serpentine și soțul meu a dat cu spatele și aia a fost! Am bușit mașina închiriată. Ne-a costat peste 600 de euro reparația ei. O să continuăm să mergem cu ea. Nu am luat alta, pentru că era spartă doar protecția la far”, a mai spus Sensy.

Și cum distracția costă, vorba aceea, bloggerița ne-a mărturisit că circuitul de ziua ei a cam scuturat-o de bani.

„Vacanța toată a costat în jur de vreo 3000 de euro. Am mers în cele mai scumpe zone din Italia, plus Elveția care este foarte scumpă.

Numai parcările te costă 30-40 de euro pe zi. Dar a meritat, pentru că am prins o vreme după sufletul nostru. De mult îmi doream să văd Elveția, chiar și pentru o zi. 

Este superb, plin de vegetație, de păsări, lebedele merg pe trotuare pe lângă oameni, e liniște și calmitate, oamenii aici sunt foarte relaxați”, a mai adăugat Sensy.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net