Întrecere pe covorul roșu! Ce ținute au ales vedetele la ultimul eveniment monden

17 iunie 2022 16:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sezonul de petreceri a început, iar vedetele autohtone se întrec la evenimentele mondene, mai ceva ca pe covorul roșu.

Elegante, atent aranjate și frumos accesorizate, așa se prezintă vedetele noaste la party-urile organizate pentru ele. Se vede cu ochiul liber că au dus lipsă perioada trecută de socializare și sunt dornice să fie privite și admirate.

Citește și: Ce eforturi face Valentina Pelinel pentru a-și menține silueta! «Mă chinui»

Recent, a avut loc Unica Urban Party, iar reporterii Click!, ce nu lipsesc de la niciun eveniment monden, au fost la petrecere și au urmărit atent divele ce s-au perindat, mândre, prin fața camerelor de filmat. Am vrut să vedem ținutele alese de acestea și ne-am simțit mai ceva ca la Oscar. Iată cum ce au ales să poarte vedetele autohtone!

Vedetele s-au întrecut în ținute pe covorul roșu

Bella Santiago, fosta colegă de platou a lui Teo, ce a făcut parte câteva luni din echipa Kanal D, a ales să poarte o rochie scurtă, prinsă la baza gâtului, accesorizată cu o pereche de sandale strălucitoare, ce se asortau extrem de bine. Aceasta a fost în centrul atenției, ba chiar a fost comparată cu o păpușă.

Giulia Nahmany a captat atenția tuturor cu o rochie stilul ce îl purta Marilyn Monroe. Aceasta a avut o rochie roz, cu umerii goi și o geantă de aceeași culoare. Giulia a fost machiată discret și coafată atent.

O altă vedetă ce a fost prezentă la eveniment a fost Oana Roman, care a purtat o rochie roșie, lungă, asortată cu sandalele. Aceasta a ales să accesorizeze ținuta cu o pereche de cercei arginții, în aceeași nuanță cu poșeta.

Andreea Bănică, nelipsită de la petrecerile mondene, și-a făcut apariția și aici. Odată intrată în local, toate privirile au fost ațintite asupra ei. Cântăreața a ales să poarte o ținută colorată, cu un decolteu generos. Vedeta s-a coafat impecabil și accesorizat interesant.

Natalia Mateuț a ales să poarte, la petrecerea mondenă, o ținută albă, cu umerii goi și o pereche de pantofi cu toc. Aceasta a avut grijă să se coafeze și să se machieze corespunzător.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe