Ioana Ginghină a împlinit 47 de ani. Cât de bine arată fosta soție a lui Alexandru Papadopol. FOTO

22 septembrie 2024 12:22   Vedete românești

Ioana Ginghină traversează un moment fericit al vieții sale, cu ocazia celebrării zilei sale de naștere. Frumoasa actriță a împlinit 47 de ani, însă arată mult mai tânără decât vârsta ei din buletin. Fotografia postată de vedetă a înduioșat inimile fanilor. 

De-a lungul timpului, Ioana Ginghină s-a făcut remarcată grație rolurilor sale din diverse filme și seriale românești. În urmă cu câțiva ani s-a despărțit de actorul Alexandru Papadopol, cu care împreună are o fată pe nume Ruxandra, iar în decursul anului trecut s-a căsătorit cu Cristi Pitulice. 

Ioana Ginghină, radiantă la cei 47 de ani împliniți astăzi!

De o lungă perioadă de timp Ioana Ginghină trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Pare împlinită nu doar pe plan personal, ci și profesional, iar în ultima vreme, după cum reiese din postările sale din social media, dedică mult mai mult timp și mai multă grijă propriei sale persoane. 

Astăzi, cu ocazia împlinirii vârstei de 47 de ani, actrița a dorit să împărtășească acest moment unic cu fanii ei. S-a fotografiat ținând un tort în brațe, dar internauții nu au putut trece cu vederea faptul că arată mai tânără și mai tonifiată ca niciodată. 

  „Răsfoind pozele de ieri, aceasta mi se pare cea mai specială. Chiar dacă nu este cea mai clară și nu “pozez”, surprinde momentul în care mă gândesc la dorința mea, chiar înainte de a sufla în lumânări. Sper din tot sufletul să se îndeplinească!

Vă mulțumesc din inimă pentru toate urările și pentru că sunteți alături de mine! Sunteți minunați! Prin prezența mea aici, pe social media, încerc să vă fac viața mai frumoasă împărtășind momente din viața mea.” - a fost mesajul transmis de Ioana Ginghină, pe Instagram. 

Ioana Ginghină, mesaj pentru bărbații care încearcă să o cucerească

în urmă cu câteva luni, actrița anunța faptul că a ținut o cură de detoxifiere care a ajutat-o să își îmbunătățească sănătatea, dar să și arate mult mai bine. Prin postarea de la acea vreme, a ținut să le transmită un mesaj domnilor care o curtează:

„Am ținut o cură de detox, despre care v-am povestit. Am primit și foarte multe mesaje de la domni, dar și de la doamne... Nu mă mai interesează nicio relație, nu mă mai interesează să mă văd cu nimeni la nicio cafea, sunt fericită, sunt bine, sunt îndrăgostită de soțul meu, îl iubesc, nu mi-aș complica viață să mă văd cu nimeni, poate să fie și Făt-Frumos, și cel mai bogat, și cel mai arătos și cel mai cel mai.

Eu sunt o femeie care am căutat toată viața liniștea și pacea, deci nu mă interesează să-mi complic viața cu niciun amant, iar de divorțat chiar nu-mi trece prin cap să divorțez pentru nimeni de pe aici de pe internet, deci, vă rog frumos, liniștiți-vă, gata!”, a dat de înțeles tuturor, Ioana Ginghină.

Mai multe