De ce a refuzat Ioana Ginghină să participe la Asia Express. Fiica ei nici nu a vrut să audă: „Mi-a zis să nu o fac de râs!”

Ioana Ginghină este o actriță desăvârșită și o mamă devotată. Cu o carieră de succees în spate, vedeta a primit de-a lungul anilor mai multe propuneri de a face parte din diverse emisiuni de divertisment. Pe majoritatea le-a refuzat, fiica ei Ruxandra având un ultim cuvânt în deciziile mamei sale. 

Ioana Ginghină, despre „America Express” / foto: Colaj Click!
Ioana Ginghină, despre „America Express” / foto: Colaj Click!

Actrița a fost căsătorită cu Alexandru Papadopol, și el de meserie actor, împreună având-o pe Ruxandra, fiica lor care s-a transformat într-o adevărată adolescentă. Recent, vedeta a mărturisit că a primit propunerea de a face parte din show-ul „America Express”, pe care a refuzat-o în cele din urmă. 

Ioana Ginghină: „Copilul mi-a zis că ar fi cazul să nu mă duc”

Actrița a mărturisit în cel mai recent interviu oferit presei faptul că a fost invitată să facă parte din „America Express”. Decizia a cântărit-o atent, însă nu de una singură, ci împreună cu fiica sa, Ruxandra. Copila a considerat de cuviință ca mama sa să nu accepte, motivul fiind acela că ar fi putut să o facă de râs. 

„Sincer, am tot primit de-a lungul timpului oferte, dar primul motiv a fost copilul, iar ultima dată când am primit oferta, tot copilul mi-a zis că ar fi cazul să nu mă duc.

Oricum, nu știu dacă m-aș duce. Ar fi complicat… Pentru Ruxandra nu ar fi vorba neapărat de dor, dar mi-a zis să nu o fac de râs, deci asta a fost pe primul plan.

Perioada asta cu adolescenții, ei par că ar putea să se descurce singuri, dar au nevoie de ajutorul adulților în viața lor. Crede-mă, acum mi se pare că are nevoie de mine mai mult ca niciodată. Asta este doar părerea mea și o susțin”, a declarat Ioana Ginghină, conform Playtech.ro.

Ioana și Ruxandra / foto: Social media
Ioana și Ruxandra / foto: Social media

Ruxandra, o adolescentă rebelă

Tânăra, care acum se află în perioada adolescenței, i-a comunicat mamei sale decizia de a-și pune piercing în sprânceană. Desigur, ideea nu a fost privită cu ochi foarte buni de Ioana Ginghină, care a sfătuit-o să nu își pună un astfel de accesoriu „la vedere”.

„Acum, în funcție de vârstă… Uite, a vrut cercel în buric. Am negociat, că voia în sprânceană. Am zis că în buric îl poate ascunde. Ultimul până la 18 ani”, a dezvăluit Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman e1659591130871 jpg
Cara Delevingne  sursa   Shutterstock jpg
banner gabriela cristea png
Robert Moscalu a plecat din competiția Survivor All Stars 2024 de la PRO TV chiar în prima zi din săptămâna finalei
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
image
actualitate.net
image
actualitate.net