Ioana Ginghina s-a pozat în costum de baie. Cât de bine arată actrița la 46 de ani: „Prima plajă...”

Ioana Ginghină (46 de ani) are un trup de invidiat. Conștientă de atuurile sale feminine și de felul în care arată, actrița nu ezită, atunci când are ocazia, să se pozeze extrem de sexy cum ar fi…în costum de baie. Într-una dintre cele mai recente postări de pe contul său de Instagram, actrița le-a arătat internauților ce corp perfect are, asta după ce s-a pozat în oglindă, într-un costum de baie, din două piese, minuscul.

„Duminică. Prima zi de plajă în curte. Cine a mai ieșit azi la plajă?”, le-a spus Ioana Ginghină prietenilor virtuali. În urma imaginilor încărcate pe platforma sa de socializare, actrița a primit câteva mii de like-uri și zeci de comentarii de apreciere cum ar fi:

„Frumusețe! Sexy! O minunăție, o prințesă”, „Ce frumoasă ești”, „Ce frumoasă ești și ce bine arăți, ești sexy și hot, bravo”, „Ești cool”.

Grijă de imaginea sa

Ioana Ginghină mărturisea, în exclusivitate pentru Click!, recent, și care este secretul său de arată atât de bine:

„De 4 ani mă mențin la greutatea asta, ideală. Mă urc pe cântar zilnic și am grijă la alimentație. Am două mese pe zi: dimineața și pe la 15-16, atât. La mine nu există ronțăieli între mese, nici măcar o alună. M-am educat atât de bine, încât pur și simplu nu-mi cere corpul. Fac aproape zilnic și 30-40 de minute de mișcare. Am amenajat acasă o mini-sală cu bicicletă eliptică, stepper, bancă de abdomene, greutăți și tot felul de curele și mingi”.

Click! spune

Ioana Ginghină s-a recăsătorit în toamna anului trecut cu logonicul său, Cristian Pitulice, chiar în curtea vilei sale din afara Bucureștiului. Totul s-a întâmplat la patru ani de la separarea de Alexandru Papadopol, bărbatul de care a divorțat și cu care are o fiică de 17 ani, pe Ruxandra ce stă împreună cu actrița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net