Ioana Ginghină a ajuns pe perfuzii! De ce i-a interzis medicul să țină tot postul Crăciunului

#Exclusiv Click!

Ioana Ginghină (46 de ani) are probleme de sănătate și nu poate ține postul Crăciunului. Actrița a ajuns pe perfuzii în aceste zile.

Ioana Ginghină acuză o răceală puternică, în această perioadă, însă nu-și poate permite luxul de a-și lua nici măcar câteva zile concediu medical. 

Actrița are foarte multe spectacole la teatru de susținut, așa că a ajuns să meargă la lucru răcită cobză. 

Ioana Ginghină: „La recomandarea medicului, nu am voie să țin postul Crăciunului”

Medicul a pus-o pe tratament și i-a interzis chiar să țină postul Crăciunului până se mai pune pe picioare, post pe care obișnuia să-l țină în întregime de 20 de ani încoace. 

Mă încearcă o răceală și nici concediu nu îmi pot lua acum că am spectacole. Din motive de sănătate nu pot ține postul decât miercurea și vinerea.

Este prima dată, după 20 de ani, când nu țin postul Crăciunului tot! La recomandarea medicului, nu am voie să țin acest post.

 De abia am primit această miercure și vinerea. Eu vă sfătuiesc însă să-l țineți, măcar prima și ultima săptămână dacă nu puteți chiar pe tot, pentru că vă ridică vibrația interioară. Cel puțin, așa funcționează în cazul meu postul. 

Am simțit nevoia să vorbesc despre principiile mele religioase, pentru că răutatea este din ce în ce mai mare în lumea noastră, plină de războaie.

Mă gândesc că, dacă am ține postul, am fi poate mai buni, mai smeriți”, a povestit actrița, într-un InstaStory. 

În cursul zilei de marți însă, starea Ioanei s-a degradat vizibil și actrița a fost pusă pe perfuzii. 

Sunt bine acum. Am făcut o perfuzie pentru a mă recupera mai repede, dar nu este ceva grav, doar că nu am timp eu acum să stau să bolesc”, a declarat actrița, în exclusivitate pentru Click!

Ioana Ginghină (46 de ani) s-a căsătorit în curtea casei cu logodnicul ei Cristi Pitulice, pe 23 septembrie anul acesta. 

Actrița a decis să se mărite, din nou, la patru ani de la divorțul de fostul ei soț, actorul Alexandru Papadopol, care a părăsit căminul conjugal pentru a se muta la acel moment cu actrița Adriana Titieni. 

Ioana Ginghină și Cristian Pitulice formează un cuplu de mai bine de doi ani. Aceștia s-au cunoscut la scurt timp după divorțul actriței de Papdopol. Bărbatul are 13 ani de experiență în industria turismului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net