Ioana Ignat, în rochie de mireasă! Ce a pus la cale cu iubitul ei, milionarul Sebastan Dobrincu?

15 februarie 2022 15:02   Vedete românești

Dragostea plutește în aer, zilele acestea, în show-biz! Ioana Ignat a îmbrăcat rochia de mireasă și și-a luat prin suprindere fanii! Toată lumea a crezut că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, milionarul Sebastian Dobrincu! Nu a fost, însă, decât un scenariu pentru un nou videoclip!

Ioana Ignat și cel mai dorit milionar din show-biz, Sebastian Dobrincu sunt împreună de un an de zile și s-au cuplat la filmările pentru primul lor videoclip, în aprilie anul trecut.

Cântăreața a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a postat o poză cu inelul de logodnă, dăruit de milionarul din Sillicon Valley, care ar fi venit la pachet și cu o cerere romantică în căsătorie! „Se întâmplă!”, a scris cântăreața sub fotografia cu inelul. Cântăreața a îmbrăcat, însă, rochia de mireasă pentru un nou videoclip, alături de iubitul ei milionar.

Și Sebastian Dobrincu a postat, la rândul lui, fotografii îmbrăcat în ginerică, de la nunta din noul lor videoclip, care a fost filmat într-un cadru idilic.

„A minţit că a fost înşelată!”

Ioana Ignat (23 de ani) și Sebastian Dobrincu (22 de ani), cel mai tânăr milionar român de pe Sillicon Valley, s-au cuplat inițial, în luna aprilie anul trecut, la filmările videoclipului pentru piesa „Inimă Naivă”. Atunci, fosta iubită a lui Dobrincu, vlogger-ița Mimi a dezvăluit că acesta ar fi înșelat-o cu Ioana Ignat.

Pe la sfârșitul anului trecut, când eu am spus că relația începuse să devină toxică, eu simțeam că el s-a îndrăgostit de altcineva. Chiar dacă el se îndrăgostise de altcineva, eu poate că nu voiam să accept asta, iar el probabil că nu era sigur dacă e îndrăgostit sau nu!”, s-a văiat Mimi, după ce s-a trezit lăsată baltă de tânărul milionar pentru Ioana Ignat.

Sebastian Dobrincu, tânărul milionar care este şi jurat al emisiunii „Imperiul Leilor”, a reacţionat, însă, dur după ce a fost acuzat de fosta lui iubită, Mimi, că ar fi înşelat-o.

A minţit că a fost înşelată. Deşi mi-a recunoscut în privat că îi pare rău pentru reacţia impulsivă şi eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul să îşi recunoască niciodată public greşeala.

Aveţi aici o parte din mesajul pe care Mimi urma să îl publice pentru a îşi cere scuze public pentru mincună – mesaj pe care nu l-a mai publicat niciodată. Dar am iertat”, a scris Sebastian Dobrincu, pe pagina sa de Instagram.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe