Ionela Prodan ar fi împlinit astăzi 77 de ani. Imaginea emoționantă publicată de Anamaria: „La mulți ani, mamă!”

6 octombrie 2024 15:24   Vedete românești

 Ionela Prodan și-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naștere, însă regretata cântăreață s-a stins din viață în urmă cu mai bine de 6 ani. Fiica sa, Anamaria Prodan, a publicat o imagine de colecție cu cea care i-a dat viață și a scris un mesaj de-a dreptul copleșitor.

Anamaria Prodan, mesaj pentru mama ei. Astăzi ar fi împlinit 77 de ani

Anamaria Prodan a declarat în repetate rânduri că a avut o relație deosebită cu mama sa. Astăzi, în sânul familiei lor ar fi fost motiv de sărbătoare, căci artista ar fi împlinit 77 de ani. Pe contul ei oficial de Instagram, antrenoarea a scris un scurt mesaj pentru cea care s-a stins în 2018 și a încărcat o imagine veche cu aceasta, de pe vremea când ea era doar un copil.

„La mulți ani mamă! Te iubesc”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Ionela Prodan s-a stins din viață în urma unui stop cardiorespirator

Ionela Prodan și-a dat ultima suflare pe data de 18 aprilie 2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București. Cântăreața s-a luptat mai mult timp cu o boală nemiloasă, însă la final nu a mai rezistat. Aceasta avea probleme severe la pancreas, iar în cele din urmă a decedat din cauza unui stop cardiorespirator. De atunci, Anamaria Prodan i-a promis mamei sale că îi va duce numele mai departe și că nu o mai dezamăgi niciodată.

„Atunci am realizat, mare fiind, cât de iubită și de mare a fost ea și mă gândeam așa în fiecare noapte, Doamne ajută-mă să ajung cât ea, dacă nu pot să o depășesc. Am vrut să o depășesc ca sa îi zic că e ea mama și eu sunt Anamaria Prodan și s-a întâmplat o dată și a plâns de fericire.

Atunci, uitându-mă așa la ea cu blândețe, cum plângea de fericire și spuneau: „Uite, ea e mama Anamariei Prodan”. și ea spunea: „Da, sunt mama Anamariei Prodan, nu mai zicea Ionela Prodan”, spunea Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp, în podcastul găzduit de Romică și Cătălin Țociu.

Mai multe