Anamaria Prodan, dezvăluiri în lacrimi despre lecția primită de la Ionela Prodan: «O vedeam o lună pe an»

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a fost invitată la podcastul lui Mihai Ghiță, «În oglindă», unde a dezvăluit că în copilărie a suferit foarte mult din cauza absenței mamei sale, artista Ionela Prodan. Impresara a mărturisit cu emoție că își vedea mama o singură lună pe an, însă regretata artistă de muzică populară i-a oferit un sfat prețios, pe care Anamaria l-a înțeles abia la maturitate. 

Anamaria Prodan În Oglinda

Anamaria Prodan s-a aflat mult în atenția publicului în ultima vreme din cauza scandalurilor în care a fost implicată cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. De asemenea impresara este cunoscută și ca o femeie de afaceri puternică, încăpățânată și independentă din toate punctele de vedere, însă Anamaria are un singur punct vulnerabil, familia.

Anamaria Prodan: «În mintea mea de copil o puneam la zid»

Anamaria Prodan a povestit în cadrul podcastului «În Oglindă» despre copilăria petrecută la Dăbuleni și mai ales despre cât de mult a suferit de pe urma absenței mamei sale, artista de muzică populară Ionela Prodan. Impresara a devenit deosebit de emotivă în timpul dezvăluirilor și a vorbit dureros de sincer despre momentul când i-a reproșat mamei sale faptul că nu a fost alături de ea și cum a reacționat regretata artistă. 

«Pe vremea lui Ceaușescu nu exista decât TVR, deci lumea nu te putea cunoaște decât dacă călătoreai în țară și în străinătate. Era plecată non-stop, o vedeam o lună pe an, restul era în turnee, filmări. Sărbători nu existau pentru că ea cânta avea filmări de Crăciun, Revelion, Paște, nu o găseam niciodată. Prin prisma meseriei ei era plecată non-stop la diferite evenimente, nunți.

Foarte ciudat să crești așa, în mintea mea de copil clar o puneam la zid. Adolescentă fiind i-am reproșat, a zâmbit și mi-a explicat că atunci când am să cresc și am să mă maturizez am să înțeleg, pentru că în viață nu poți avea totul...niciodată.

Cred că i-a fost greu, pentru că și mie îmi este greu când plec de acasă, dar știu că plec ca să muncesc și să le ofer copiilor mei totul. Cumva pierzi momente din acei ani ai lor minunați care nu se mai întorc niciodată și pierzi momente.», a mărturisit Anamaria Prodan, în cadrul podcastului În Oglindă.   

Anamaria Prodan: «Tatăl meu a susținut-o pe mama ca nimeni altul»

Anamaria Prodan a mărturisit în lacrimi cum a tatăl ei o venera pe Ionela Prodan și cum tot părintele ei a învățat-o să pună familia mai presus de orice și să lupte pentru căminul ei. 

«Tatăl meu a susținut-o pe mama ca nimeni altul pe pământ și întotdeauna îmi spunea: «Să-ți iubești familia, să-ți venerezi familia, să știi că mama și tata cad pe locul doi, în momentul în care te măriți, ai casa ta și copii tăi». Pentru mine văzându-l pe el cum îi curgeau lacrimile când vedea că mama mea era aplaudată la scenă deschisă, la Sala Radio, și prima privire a mamei era în primul rând, unde eram noi și tata, și îi curgeau și ei lacrimile pentru că știa cine era în spate....

Am făcut ce a făcut tatăl meu, numai că erau rolurile invers și ca tatăl meu am reușit și eu, eu greu doar că toată munca...s-a năruit.» 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net