Prodan, apropieri suspecte cu un bărbat misterios, în plină stradă! Avem imagini cu sărutări și atingeri suspecte

#Exclusiv Click!

Prodanca e în formă maximă! Pare că a uitat și de bătaia cu Reghe, și de divorț! Impresara a intrat în politcă și se învârte, mai nou, în cercuri înalte! În jurul ei, roiesc bărbații, că doar mai are puțin și devine liberă de contract! Paparazzii Click! au surprins-o pe impresară în compania unui bărbat misterios! Apropierile dintre cei doi sunt, cel puțin, suspecte!

cub anamaria prodan png

Anamaria Prodan, destul de apropiată de un bărbat misterios

Anamaria Prodan nu se dezminte! Face ce face și mai apare în compania câte unui bărbat misterios! Dacă nu în Dubai, atunci în România!

Zilele trecute, paparazii Click! au surprins-o pe vedetă în plină acțiune chiar în Piața Romană. Îmbrăcată după ultima modă, Anamaria  Prodan a descins din Maybach-ul condus de șoferul personal și a intrat într-un imobil din zona centrală. De acolo, impresara a ieșit toată un zâmbet. În spatele ei, un domn cu care aceasta părea a fi mai mult decât familiară.

Paparazzii Click! au surprins o serie de atingeri suspecte între cei doi, căci, la despărțire, impresara, darnică din fire cum o știm, i-a trântit și un pupic pe obraz domnului. Cam senzual, ce-i drept! După care a plecat sprintenă ca o căprioară, cu o punguță în mână, spre mașina de fițe, unde o aștepta șoferul.

Ce zice impresara despre pozele făcute de paparazzii Click!:  „Domnul misterios este...”

Aflată încă în divorț, Anamaria Prodan a intrat, recent, în politică și de atunci apare în preajma multor bărbați sus-puși, ori din cei cu funcții politice înalte, dar și din cei mai potenți financiar.

Chestionată în ce privește identitatea bărbatului misterios cu care a fost surprinsă, recent, în buricul târgului, impresara ne-a declarat jovială că  „domnul misterios este un prieten drag mie, nimic mai mult! Dar vă mulțumesc că mă întrebați de fiecare dată și nu dați știri eronate!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Prodanca, în politică, cot la cot cu bărbații!

Anamaria Prodan a intrat în politică exact după bătaia de pomină cu Laurențiu Reghecampf din fața vilei sale de la Snagov, tocmai pentru a fi vocea femeilor agresate de soți.

Impresara deține acum două funcții politice la vârf în partidul lui Codrin Ștefănescu: este vicepreședintă a Alianței pentru Patrie, dar și președintă a Organizației de femei pe țară.

La prima ei conferință de presă, susținută la sediul APP, Anamaria Prodan nu a negat că ar putea candida chiar la președinție sau ca primăriță, dacă partidul o va alege ca fiind potrivită pentru aceste funcții de prim rang.

Codrin Ștefănescu președintele APP care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat.

Iar, eu, dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!", a anunțat impresara, la conferința de presă.

Un nou termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf va avea loc în luna noiembrie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net