De ce a renunțat sora Anamariei Prodan la averea lăsată de mama lor, Ionela Prodan: „Mi se par de nedescris...”

Sora Anamariei Prodan a renunțat la averea lăsată de mama lor, Ionela Prodan. Impresara a fost foarte directă și a spus clar că sora sa este milionară, motiv pentru care nu și-a dorit niciun leu lăsat de mama lor care a trecut la cele veșnice în urmă cu mai mulți ani. Iată ce au discutat cu adevărat.

De ce a renunțat sora Anamariei Prodan la averea lăsată de mama lor
De ce a renunțat sora Anamariei Prodan la averea lăsată de mama lor

De ce a renunțat sora Anamariei Prodan la averea lăsată de mama lor

Anca Savelio, sora mai mică a Anamariei Prodan, și-a construit o viață în străinătate, când a plecat în Statele Unite ale Americii în urmă cu mai bine de 20 de ani. A spus „da" în fața altarului cu Anthony Savelio, un fost luptător de jiu-jitsu, și acum sunt bucuroșii părinți ai unei adorabile fetițe.

Impresara a dezvăluit că sora ei a atins statutul de milionar, motiv pentru care a refuzat să primească vreun leu din moștenirea lăsată de mama lor, Ionela Prodan. Anca, agent imobiliar în Statele Unite, i-a transmis surorii mai mari că nu dorește absolut nimic din ceea ce a rămas în urma celei care le-a dat viață.

image

Noi n-am avut niciodată chestia asta, să luăm banii mamei. Sora mea este unul dintre cei mai mari agenți imobiliari din America. Sora mea este milionară, pe picioarele ei, nu a luat nimic de la nimeni. În momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat, neputând să stea în România, mi-a spus: „Pe mine nu mă interesează nimic din ce este aici, pentru că tot ce a fost ați gestionat tu și mama, eu nu am contribuit. Fă ce vrei!”, povestea Anamaria Prodan, în emisiunea lui Denise Rifai.

„Evident că nu s-a pus vreodată problema ca eu să nu-i dau Ancăi sau ea să nu mi dea mie sau să ne certăm, pentru că asta este o chestie care vine din educație, fiind pe picioarele noastre, nu am avut nevoie și nu înțeleg certurile pe averi.

Fiind omul care a gestionat această familie din momentul dispariției tatălui meu și având simțul afacerilor foarte dezvoltat, toată lumea m-a rugat să gestionez absolut tot, eu să investesc, iar sora mea a rămas cu foarte multe case în America, eu cu foarte multe în România. Nici măcar nu am avut o discuție referitoare la avere”, a mai povestit Anamaria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net