Irina Fodor, schimbare admirabilă de look! Cum arată acum prezentatoarea de la Asia Express 2024. FOTO

23 octombrie 2024 12:30   Vedete românești

Irina Fodor și-a luat fanii prin surprindere cu o nouă schimbare de look. S-a lăsat pe mâinile specialiștilor, iar rezultatul obținut a încântat-o la maximum. Cum arată vedeta și ce anume i-a cucerit pe fani la look-ul ei. 

Prezentatoarea „Asia Express” și-a creat o mare comunitate de fani pe rețelele de socializare. Mereu postează activități din viața sa personală și profesională, iar acum mărturisește fericită că și-a schimbat frizura. 

„E exact cât trebuie, cum trebuie!”

Soția lui Răzvan Fodor a dat dintotdeauna dovadă de rafinament și eleganță. Despre ea a spus că nu este o persoană curajoasă atunci când vine vorba de schimbări fizice. De data asta și-a luat inima în dinți și a apelat la profesioniști. Din imaginile postate, se poate observa cum vedeta a optat pentru o tunsoare modernă, și-a lăsat breton, și o coafură care îi pune în evidență trăsăturile chipului. 

„Sunt siiiigură că se vede din avion această schimbare dramatică de look, dar vin și eu să întăresc ceea ce este mai mult decât evident: mi-am făcut un semi-breton!

Asta e, eu când văd foarfecă apropiindu-se de părul meu, simt un sloi de gheață pe spate, deci doar ce vedeți s-a putut modifica, fără mari palpitații. Mulțumesc, Stelu’, e exact cât trebuie, cum trebuie!

Voi la ce categorie vă încadrați când vine vorba de schimbări de hairstyle? Curajoase sau fricoase? Eu sunt la fricoase, clar!”, a scris Irina Fodor, în dreptul imaginii postate pe Instagram. 

Cum își mențiune silueta

Vedeta în vârstă de 35 de ani are grijă să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Are o familie minunată alături de Răzvan Fodor și de fetița lor, dar Irina are grijă să își rezerve timp pentru ea. Într-un interviu ea mărturisea că activitatea fizică de zi cu zi o ajută să își mențină silueta. Are grijă la alimentație și face sport. 

„Sunt foarte activă, dar nu în sensul că mă duc la sală și trag 3 ore. Îmi găsesc tot timpul ceva de lucru, fie că e vorba de copil, fie că e vorba de curățenie prin casă, fie că sunt în proiect și atunci dorm puțin, mănânc puțin, filmez mult, mă întorc acasă. Ritmul vieții mă ține așa, chiar nu fac nimic special”, a spus pentru Playtech Irina Fodor.

Mai multe