Eliminare dramatică din competiția Asia Express: „Nici nu pot să vorbesc..."

#Asia Express
Ultima actualizare:

Ediția din 16 octombrie 2024 a reality-show-ului Asia Express - Drumul Zeilor a adus o nouă eliminare dramatică. O echipă și-a luat rămas-bun de la competiție, după ce a ajuns ultima la Irina Fodor, gazda show-ului. În cursa pentru ultima șansă, trei echipe au luptat pentru a rămâne în joc, însă doar două au reușit să evite eliminarea. Anunțul Irinei Fodor a emoționat profund toți concurenții, stârnind lacrimi în rândul echipei care urma să plece acasă.

Asia Express. Foto: arhiva.
Asia Express. Foto: arhiva.

Cine a fost eliminat de la Asia Express ieri, 16 octombrie 2024?

După o cursă intensă și plină de provocări, echipa formată din Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu a fost eliminată din competiție. Cei doi concurenți au aflat vestea tristă după ce au ajuns pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă, în fața celorlalte două echipe, formate din Ioana State și Mane Voicu și Nicolai Tand și Sorin Brotnei, care s-au salvat de la eliminare și vor continua drumul alături de restul concurenților în următoarea destinație – Indonezia.

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au mărturisit că au simțit dinainte că vor fi ultimii în clasament, având un presentiment puternic înainte de a ajunge la Irina Fodor. Cu toate că vestea a fost dureroasă, cei doi și-au exprimat bucuria de a se întoarce la familiile lor, de care le-a fost foarte dor pe parcursul competiției.

„Simțeam că am ajuns ultimii, simțeam, e ceva ce simți. Conștienți de asta, ne-am dus la careu. Șansele ca noi să nu fi ajuns ultimii erau foarte mici. Ar fi fost cea mai mare surpriză să aflăm că suntem pe locul doi”, au declarat Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, vizibil emoționați.

„Nici nu pot să vorbesc" 

Eliminările la Asia Express sunt mereu momente grele, iar ediția din această seară nu a făcut excepție. Concurenții au dezvoltat o legătură strânsă pe parcursul călătoriei lor pline de provocări, astfel încât despărțirea de o echipă devine de fiecare dată un moment extrem de emoționant. Anca Țurcașiu, care a trăit intens fiecare etapă a concursului, a avut o reacție copleșitoare:

„Nici nu pot să vorbesc. Mi se pare așa de greu să te desparți de niște oameni cu care ai trăit atâtea emoții și atâta bucurie”, a declarat Anca Țurcașiu, cu lacrimi în ochi.

Deși concurenții rămași în competiție sunt cu un pas mai aproape de marele premiu, pierderea unei echipe cu care au împărtășit momente intense aduce întotdeauna tristețe și lacrimi. Drumul Zeilor continuă, dar eliminările devin tot mai dificile pe măsură ce competiția avansează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
Lucian Mîndruță a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D
Noul sezon Chefi la cuțite începe din 17 noiembrie la Antena 1 foto: Antena 1
netflix pixabay jpg
banner raluca moianu png
Banner Ioana Ginghină
Monica Anghel se simte bine în pielea ei!
cub Catalin Cazacu și Ramona Olaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net