Mihai Găinușă, gafă la „Asia Express”. Prezentatorul TV risca închisoarea în Thailanda, după ce a fost prins furând

#Asia Express
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai puternice echipe din acest sezon „Asia Express” este perechea formată din Mihai Găinușă și Oana Paraschiv. Însă, în toiul competiției, „cârcotașul” a comis o infracțiune care se pedepsește cu închisoarea în Thailanda. Mai exact, în timpul unei probe, prezentatorul TV, când a crezut că nu se uită nimeni, a băgat ceva în buzunar și s-a făcut nevăzut.

Mihai Găinușă risca 5 ani de închisoare în Thailanda / foto: Facebook
Mihai Găinușă risca 5 ani de închisoare în Thailanda / foto: Facebook

Provocările au devenit din ce în ce mai dificile și mai stresante în cadrul competiției „Asia Express”, concurenții încercând din răsputeri să ajungă cu un pas mai aproape de finală. Dar iată că, uneori, în febra competiției, participanții comit fapte la care nici ei probabil că nu se așteaptă. Este și cazul „cârcotașului” Mihai Găinușă, care a făcut un gest ce se pedepsește cu închisoarea în Thailanda.

Mai exact, când echipa a ajuns în piață, unde trebuiau să facă câteva cumpărături cu foarte puțini bani la dispoziție, iar Oana Paraschiv stătea la coadă, fostul prezentator TV, când a crezut că nu îl vede nimeni, a a furat un pui de găină și l-a băgat în buzunar.

Mihai Găinușă risca închisoarea în Thailanda

Cu toate că thailandezii din piață nu au observat, telespectatorii din România au fost amuzați, momentul fiind difuzat la TV. Ce nu mulți știu este faptul că, dacă ar fi fost prins, Mihai Găinușa s-ar fi confruntat cu probleme serioase din punct de vedere legal. Thailanda este cunoscută pentru legile sale stricte privind furtul, iar Codul Penal prevede că oricine fură un bun aparținând unui agricultor, fie că este vorba despre o plantă sau un animal, riscă o pedeapsă cu închisoarea între 1 și 5 ani.

„Potrivit articolului 335, paragraful 12), din Codul Penal thailandez, „Cel care fură ceva aparținând unui agricultor – un produs, o plantă, un animal sau un instrument folosit în scopul desfășurării activității agricole sau dobândit dintr-o astfel de activitate – va fi pedepsit cu închisoarea de la 1 la 5 ani și cu amendă între 2.000 și 10.000 de bahți (nr. 270 – 1.350 lei)”, se arată în Codul Penal din Thailanda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
teo trandafir colaj facebook jpg
netflix pixabay jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
image
actualitate.net
image
actualitate.net