Cutremur în lumea medicală! Stomatologul acuzat că a agresat sexual o celebră influenceriță de la noi a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Medicul stomatolog Costin Iulian Berechet a primit ani grei de închisoare în dosarul în care a fost acuzat că a agresat-o sexual pe faimoasa influenceriță româncă Ștefania Costache, cunoscută și sub numele de Lolrelai. În plus, medicul va trebui să plătească și o despăgubire în valoare de zeci de mii de euro.

Ștefania Costache la iUmor
Ștefania Costache la iUmor

Medicul acuzat că a violat-o pe influencerița Ștefania Costache a fost condamnat de către judecători la 10 ani de închisoare, pentru acuzațiile de agresiune sexuală, cât și pentru lipsire de libertate. Mai mult decât atât, el va urma să plătească și daune morale, ce au fost stabilite la suma de 50.000 de euro.

Medicul dentist a abordat-o pe Ștefania Costache pe Instagram, deoarece ea se confrunta cu probleme serioase cu dantura. Însă, bărbatul, folosind, cel mai probabil, drogul violului, ar fi drogat-o pe tânără, pe care a dus-o apoi în apartamentul lui, unde a agresat-o sexual.

„Au mai depus mărturie și alte victime”

„Medicul acuzat de către influencerița Ștefania Costache (Lolrelai), a fost condamnat pe fond la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire de libertate.

Aduc aminte că medicul stomatolog ar fi drogat-o pe Lolrelay și apoi folosind probabil drogul violului, a deplasat-o în apartamentul acestuia unde profitând de starea indusă , ar fi agresat o sexual. Instanța ne-a admis și cererea de plată a daunelor morale și a stabilit o despăgubire de 50.000 de euro.

În cazul acesta au mai depus mărturie și alte victime ce au confirmat că ar fi pățit la fel însă plângerile lor au fost clasate de către alte parchete pentru lipsa de probe”, spune avocatul Adrian Cuculis.

Medicul stomatolog a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Avocatul Cuculis a precizat faptul că au depus mărturie în acest și alte victime, însă din cauza lipsei de probe, plângerile acestora nu au fost soluționate în instanță. Acum, după trei ani de la acest incident teribil, procesul a ajuns, în sfârșit, la final, iar medicul stomatolog a primit o pedeapsă de 10 ani de închisoare, din partea instanței.

De asemenea, judecătorii au mai stabilit și faptul că acesta trebuie să plătească o despăgubire de 50.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lora si ionut ghenu jpg
oana ionita 1 webp
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
mihai albu logo webp
banner Viva
colin farrell transformare jpg
pepe
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net