#Exclusiv Click!

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, declarații scandaloase: „A dus-o acasă, în patul nostru!”

15 octombrie 2022 8:00   Vedete românești

Isabela Onoriu, soția lui Daniel Onoriu, s-a confruntat recent cu o situație nu tocmai plăcută sufletului său. Click! a obținut în exclusivitate declarații scandaloase despre cea care i-a luat locul în patul și inima fostului ei partener de viață, cu care e în proces de divorț.

Isabela, declarații despre întâlnirea spontată cu Daniel Onoriu

După o relație de șase ani de iubire, Daniel și Isabela Onoriu își spun adio! Aflați cu actele de divorț pe masă, iată că încă mai există sentimente, atât de-o parte, cât și de cealaltă.

Fosta parteneră de viață a campionului la motociclism a povestit pentru Click! despre momentul în care a dat nas în nas la supermarket cu Daniel Onoriu, care era însoțit femeia care i-a luat locul la puțin timp după separare. 

 „Acum două zile am fost într-un supermarket și la două minune, în spatele meu, în același magazin, apare Daniel cu actuala sa iubită. Nu am avut niciun sentiment, nici de furie, nici de nimic, mi-am văzut de cumpărăturile mele și am plecat.

Nu a interacționat deloc cu mine. Am auzit când i-a zis tipei respective <uite-o pe Isabela> și ea tot trăgea de el și îi zicea <hai să mergem>. Știu că este o tipă din Canada de vreo 43-44 de ani, de vârsta lui.

Vreau să mai spun și că după ce el a insistat să ne împăcam, la o săptămână distanță, s-a întâlnit cu ea. Am auzit de la persoane care au fost în cercul nostru de prieteni că a dus-o deja în apartamentul unde am locuit noi doi, în patul nostru. Am înțeles și că au făcut mâncare împreună, i-a făcut deja și cunoștință cu mama lui. Nu îmi pare rău de această situație. Eu cred că el a vrut să mă facă geloasă, dar nu i-a ieșit. Omul aruncă cu ce are în suflet: unul cu bunătate, cu răutate”, a declarat Isabela Onoriu, pentru Click!.

Vezi si: Daniel Onoriu și Isabela s-au despărțit: «Nu mă iubește femeia asta!»

Isabela Onoriu divorțează de Daniel! 

Deși i-a fost alături în cele mai grele momente, Isabela este decisă, iar despărțirea în acte este doar la un pas. După ce a stat 55 de zile în comă și a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a pus pe picioare, Daniel Onoriu și soția lui s-au despărțit.

„Eu am depus actele la Judecătoria Sectorului 1, am vrut la notar, dar el a dorit la Judecătorie. Probabil să mai tărăgăneze această situație. Eu sunt decisă, divorțez! Asta este, mergem în instanță până la urmă. Cred că o să se termine destul de repede divorțul. Am suficiente dovezi la mână. Mai ales că acum el are și o relație.”, a mai spus, pentru Click!, Isabela Onoriu.

Motivul pentru care Daniel Onoriu și Isabela Onoriu s-au despărțit este pasiunea pentru curse, mai exact faptul că fostul pilot a dorit să reia acest sport periculos pentru sănătatea lui.

„Motivul divorțului este faptul că el a vrut să se reapuce de curse iar eu m-am opus. El nu este vindecat și nu este recuperat psihic și am pus stop. Daniel nu mai are 25-30 de ani să mai facă curse. Fiecare are perioada sa de glorie.”, a declarat Isabela Onoriu, pentru Click!.

Isabela Onoriu a conchis seria declarațiilor exclusive pentru Click! cu faptul că acum se află într-un punct foarte bun al vieții sale, în ciuda situației.  „Eu sunt foarte liniștită acum, mă regăsesc eu cu mine. Ies cu fetele, ies în parc, citesc. Pe 1 septembrie ne-am separat. M-am mutat într-un apartament. Când am plecat de la Daniel am stat doar câteva zile la tatăl lui, m-am înțeles de minune cu el. Chiar am vorbit despre motivul separării noastre și el a reușit să mă înțeleagă foarte bine”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Mai multe